Αθηναϊκή Mediclinic και Interamerican ενημερώνουν για την σύγχρονη Ιατρική και την πρόληψη

1890
ενημέρωση για την υγεία

Νέα εκδήλωση, στη σειρά της ενημερωτικής πρωτοβουλίας με γενικό θέμα «Απαντήσεις της σύγχρονης Ιατρικής σε καίρια θέματα Πρόληψης για την Υγεία», οργάνωσαν η Interamerican και η Αθηναϊκή Mediclinic για τους εργαζομένους και συνεργάτες των πωλήσεων της εταιρείας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων της Interamerican, με συντονιστή τον Αντώνη Γερονικολάου, Γενικό Διευθυντή της κλινικής.

Από τους επιστημονικούς συνεργάτες της Αθηναϊκής Mediclinic αναπτύχθηκαν τέσσερα ενδιαφέροντα θέματα:

Για την εφαρμογή και εξέλιξη της λαπαρασκοπικής χειρουργικής στην ουρολογία μίλησε ο Αλέξανδρος Ντούτσιας, χειρουργός ουρολόγος, επιστημονικός διευθυντής του Ουρολογικού Τμήματος της κλινικής.

Για τον καταρράκτη ματιών ενημέρωσε το ακροατήριο ο Νικόλαος Καραμαούνας, χειρουργός οφθαλμίατρος, διευθυντής του Οφθαλμολογικού Τμήματος της κλινικής.

Ακολούθησε η ομιλία του Χαράλαμπου Κ. Ηλία, αγγειοχειρουργού – αγγειολόγου, συνεργάτη της κλινικής για την θεραπεία της φλεβικής ανεπάρκειας και των κιρσών κάτω άκρων με laser.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Λάριο, δερματολόγο, διευθυντή του Δερματολογικού Τμήματος της Αθηναϊκής Mediclinic, που μίλησε για τις συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο.

Η εν λόγω σειρά των ενημερωτικών εκδηλώσεων εγγράφεται στις πρακτικές της Interamerican με τις οποίες η εταιρεία ανταποκρίνεται στον στόχο 3 των UN Sustainable Development Goals για «καλή υγεία και ευημερία». Η εταιρεία και η ιδιόκτητη κλινική της αξιοποιούν, έτσι, την εμπειρία και κατάρτιση των επιστημονικών συνεργατών για την ενίσχυση της προληπτικής ιατρικής και της πρωτοβάθμιας φροντίδας της υγείας.

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ετήσιος έλεγχος για το ISO 27001:2013
Επόμενο άρθροΟ κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ αποχωρεί!