Ασφάλιση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από την Arch και την Marsh

5209

Η Arch Insurance (UK) Ltd. σε συνεργασία με τη Marsh, ανακοίνωσαν το λανσάρισμα του Blue Vault, μιας νέας ασφαλιστικής λύσης για την προστασία της ασφαλούς αποθήκευσης ιδιωτικών κλειδιών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σε παραδοσιακές εγκαταστάσεις.

Τα ιδιωτικά κλειδιά είναι τα αλφαριθμητικά δεδομένα που επιτρέπουν τη συναλλαγή ψηφιακών στοιχείων, όπως οι κρυπτοσυχνότητες, σε ένα blockchain.

Το Blue Vault φέρνει κοντά εταιρείες που παρέχουν ασφαλιστική κάλυψη για τους κινδύνους ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Νομική και τεχνική συμβουλευτική υποστήριξη για το Blue Vault δόθηκε από τη δικηγορική εταιρεία Norton Rose Fulbright.

Το Blue Vault είναι η πρώτη ασφαλιστική λύση του είδους που θα τοποθετηθεί στην ασφαλιστική αγορά εξειδικευμένων καλύψεων. Υποστηρίζεται από τα συνδικάτα Arch 2012 και Canopius 4444, καθώς και από άλλους αναδόχους των Lloyd’s του Λονδίνου.

Διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο, το Blue Vault παρέχει όρια έως και $150 εκατ. και καλύπτει την απώλεια ψηφιακών πόρων λόγω εσωτερικής και εξωτερικής κλοπής, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής συνυπευθυνότητας των εργαζομένων και της φυσικής ζημίας ή καταστροφής των ιδιωτικών κλειδιών.

Προηγούμενο άρθροΕύρωστο και αποδοτικό το ΤEA Εργαζομένων της Interamerican
Επόμενο άρθρο«Εικαστική Τριλογία – Μια συνομιλία της Ζωγραφικής με τον Κινηματογράφο» στον Χώρο Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ