Ασφάλιση κατοικίας από Hellas Direct και Cosmote Insurance

5558

Τις δυνάμεις τους ενώνουν Hellas Direct και COSMOTE Insurance, προσφέροντας γρήγορη και εύκολη ασφάλιση κατοικίας σε όλους, ιδιοκτήτες, δανειολήπτες και ενοικιαστές.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, τα νέα αποκλειστικά προγράμματα ασφάλισης κατοικίας COSMOTE Insurance HOME, που παρέχονται σε συνεργασία με την Hellas Direct, σχεδιάστηκαν για να καλύπτουν κάθε ανάγκη. Είναι διαθέσιμα σε ιδιοκτήτες κατοικιών, με ή χωρίς δάνειο, αλλά και σε ενοικιαστές και αφορούν κύριες και εξοχικές κατοικίες. Τα ασφάλιστρα ξεκινούν μόλις από 2,5€/μήνα.

«Είναι μεγάλη χαρά για μας να συνεργαζόμαστε με την COSMOTE Insurance σε ένα πεδίο όπου έχουμε μεγάλη τεχνογνωσία», δήλωσε ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct, κ. Αλέξης Πανταζής. «Ασφάλιση κατοικίας προσιτή σε όλους είναι για μας ζητούμενο και επιδίωξη εδώ και χρόνια. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τα ασφαλιστικά μας προϊόντα ώστε να προσφέρονται με τρόπο σύγχρονο και εύκολο, με όρους του σήμερα και του αύριο και όχι με διαδικασίες και γραφειοκρατία του παρελθόντος».

«Είμαστε περήφανοι γι’ αυτή τη συνεργασία», πρόσθεσε ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct, κ. Αιμίλιος Μάρκου. «Στα νέα ασφαλιστικά προγράμματα, σε συνεργασία με την COSMOTE Insurance, η Hellas Direct προσφέρει τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνολογική υποδομή της. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε τις δυνάμεις μας προς όφελος κάθε πολίτη που θέλει να ασφαλίσει το σπίτι του, είτε είναι ιδιοκτήτης είτε δανειολήπτης είτε ενοικιαστής».

Η Hellas Direct παρέχει εδώ και χρόνια ασφάλεια κατοικίας, προσφέροντας ευέλικτη διάρκεια ασφάλισης και δύο ασφαλιστικά προγράμματα, στα οποία περιλαμβάνονται οι βασικές και απαραίτητες καλύψεις αλλά και προαιρετικές. Με εύκολες και γρήγορες διαδικασίες και ομάδα υποστήριξης διαθέσιμη 24/7 φροντίζει οι πελάτες της να είναι όχι μόνο ασφαλισμένοι αλλά και ασφαλείς. Η συνεργασία με την COSMOTE Insurance έρχεται να επισφραγίσει τις προσπάθειες και τις καινοτομίες χρόνων.

Τα ασφαλιστικά προϊόντα

1.         Ασφάλιση Δανειοληπτών

Απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους έχουν στεγαστικό δάνειο και παρέχει πλήρη ασφάλιση μόνο του κτιρίου. Περιλαμβάνει 36 καλύψεις και διατίθεται με ασφάλιστρο από 30€/χρόνο. 

2.         Ασφάλιση μόνο περιεχομένου κατοικίας

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές και περιλαμβάνει ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας με συνολικά 30 καλύψεις. Προσφέρονται τρία ποσά αποζημίωσης με ανάλογα ασφάλιστρα τον χρόνο (6.000€ με κόστος 18€/χρόνο, 15.000€ με 36€/χρόνο και 25.000€ με 54€/χρόνο).

3.         Ασφάλιση Ιδιοκτητών

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες που δεν έχουν δάνειο και περιλαμβάνει πλήρη ασφάλιση κτιρίου (από 20€/χρόνο) ή κτιρίου και περιεχομένου μαζί (από 24€/χρόνο), με 35 βασικές καλύψεις. Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο καθώς ο ασφαλισμένος μπορεί να προσθέσει τις καλύψεις που θέλει ανάλογα με τις ανάγκες του.

Τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα διατίθενται σε όλους μέσω της πλατφόρμας cosmoteinsurance.gr.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροNέα εταιρική ταυτότητα για τη NAK Katsiberis
Επόμενο άρθροΕΑΕΕ: +0,5% η παραγωγή ασφαλίστρων διμήνου 2023