Εταιρείες

Ασφάλειες Μινέττα: Ταξίδι στη Σκωτία

Έναν υπέροχο ταξιδιωτικό προορισμό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επιτυχόντες συνεργάτες του ετήσιου διαγωνισμού της “Μινέττα”. Ο προορισμός ήταν η Σκωτία. Με πλούσια και συναρπαστική ιστορία, σχεδόν 800 νησιά, πανέμορφα τοπία στα Highlands και στα Lowlands και ενδιαφέρουσες πόλεις, αλλά και μια ιδιαίτερη κουλτούρα που μαγεύει, η Σκωτία αποτελεί προορισμό που ελάχιστοι λάτρεις των ταξιδιών θα προσπερνούσαν. Οι συνεργάτες απόλαυσαν ένα ταξίδι υψηλού επιπέδου και ποιότητας. Η διαμονή έγινε στο πολυτελές ξενοδοχείο The George Hotel που βρίσκεται στο κέντρο του Εδιμβούργου και στο The Royal Highland Hotel στο Ινβερνές. 

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλήρες πρόγραμμα επισκέψεων και ξεναγήσεων στο Εδιμβούργο (κάστρο του Εδιμβούργου, Καθεδρικός του Αγίου Ανδρέα, το παγκόσμιας φήμης γήπεδο Golf και το αρχαιότερο πανεπιστήμιο της Σκωτίας) και στα Highlands, με επίκεντρο την πόλη του Ινβερνές.

Όλοι οι συμμετέχοντες έζησαν μια μοναδική εμπειρία, αντάξια της επιτυχημένης προσπάθειά τους τη χρονιά που πέρασε, με τη δέσμευση για επίτευξη ακόμα υψηλότερων στόχων, αλλά και αυξημένη παρουσία συνεργατών στον επόμενο προορισμό του νέου ετήσιου διαγωνισμού της Μινέττα, στο μεγάλο μήλο, στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, τη Νέα Υόρκη.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας