Εταιρείες

ARAG Hellas: Πρώτη ημερίδα συνεργατών στην Πάτρα

Το απόγευμα της Δευτέρας 12/2/2024, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας, οργανώθηκε η πρώτη συγκέντρωση των συνεργατών της ARAG Hellas για το 2024.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, με την παρουσία πολλών συνεργατών της εταιρείας –τόσο δικηγόρων όσο και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών– μέσα από την Πάτρα αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, με την ευθύνη του υποκαταστήματος της εταιρείας στην Πάτρα, οργανώθηκε μια διαδραστική εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία.

Για δύο περίπου χρόνια, λόγω COVID-19, τέτοιες εκδηλώσεις έλειπαν και στη θέση τους λάμβαναν χώρα οι γνωστές διαδικτυακές σεμιναριακές συναντήσεις. Όμως, δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από τις διαπροσωπικές σχέσεις που είναι αυτές που δίνουν το πραγματικό στίγμα στις εταιρικές εκδηλώσεις και υπογραμμίζουν το είδος και την ποιότητα της σύνδεσης εταιρείας και συνεργατών.

Με την παρουσία του CEO της ARAG Hellas, κ. Δημήτρη Τσεκούρα, και των εκλεκτών στελεχών της εταιρείας που τον συνόδευαν από την Αθήνα, η ARAG είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το σημερινό εκσυχρονισμένο πρόσωπο της ARAG που λόγω υψηλής εξειδίκευσης αποτελεί πράγματι το σημερινό πλήρες πρόσωπο όλου του κλάδου της Νομικής Προστασίας στην Ελλάδα.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η πρωτοβουλία να μιλήσουν εθελοντικά κάποιοι εκπρόσωποι των συνεργατών, είτε διαμεσολαβητές, είτε δικηγόροι, απαντώντας οι ίδιοι στα ερωτήματα «γιατί είναι ο ασφαλιστής μαζί μας;» και «γιατί είναι ο δικηγόρος μαζί μας;».

Στο τέλος ο περιφερειακός διευθυντής του υπ/τος Πατρών, κ. Χρήστος Μήλας, συνόψισε τα παραπάνω, απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα «γιατί τελικά είναι οι πελάτες μαζί μας;», ξεκαθαρίζοντας ποιο είναι το δικό μας πλεονέκτημα και εκείνο που δίνει τελικά την προστιθέμενη αξία στη συνεργασία με την ARAG, τόσο για τον κάθε συνεργάτη όσο και για τον τελικό αποδέκτη, δηλαδή τον ασφαλισμένο.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη δεξίωση που ακολούθησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου με την υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Δημοσιογράφοι και μέσα ενημέρωσης ήταν παρόντα και αποσπάσματα με σχετικές συνεντεύξεις θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο του τηλεοπτικού σταθμού IONIAN: Ημερίδα του οργανισμού νομικής προστασίας ARAG στην Πάτρα – Ionian TV.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

ARAG Hellas: Πρώτη ημερίδα συνεργατών στην Πάτρα

Θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά.

«Ευχαριστούμε όλους τους προσκεκλημένους που ανταποκρίθηκαν και κυρίως για τον ευγενή και προσωπικό τόνο που δίνουν στις εκδηλώσεις μας», επεσήμανε εν κατακλείδι στο δελτίο Τύπου.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας