Εταιρείες

ARAG DAY στην Ελλάδα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

ARAG DAY στην Ελλάδα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Από το board του ομίλου της ARAG στη Γερμανία προτάθηκε φέτος να καθιερωθεί από όλες τις εταιρείες του ομίλου μία ημέρα του χρόνου ως ARAG DAY, προκειμένου να γίνουν διακριτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στις χώρες όπου έχει τοπική παρουσία.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Arag, όλες οι εταιρείες αποδέχθηκαν την πρόκληση αυτή και ετοιμάζονται.

Κοινή αφετηρία όλων είναι να αφιερώσουν την ARAG DAY σε κάποια δράση, τέτοια που να συνδέει το όνομα της εταιρείας με τον εταιρικό της σκοπό, όπως αυτός εκφράστηκε στο όραμα του ιδρυτή της εταιρείας Heinrich Fassbender.

Μένοντας αναλλοίωτο στην πάροδο των χρόνων το ιδρυτικό όραμα της ARAG ήταν και εξακολουθεί να είναι: «Η διευκόλυνση της πρόσβασης όλων των ανθρώπων στη δικαιοσύνη κατά τρόπο που αυτή να μην αποτελεί προνόμιο των οικονομικά ισχυρών, αποκλειομένων των υπολοίπων».

«Δηλαδή για μια δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης», όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Σήμερα το όραμα του ιδρυτή της ARAG αντανακλάται στους 17 παγκόσμιους «Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs)» του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Ειδικότερα, ο στόχος 16.3 αναφέρεται στην «προώθηση του κράτους δικαίου σε εθνικά και διεθνή επίπεδα και στην εξασφάλιση της ίσης πρόσβασης στη δικαιοσύνη για όλους».

Στο παραπάνω πλαίσιο, η ARAG Hellas αποφάσισε να αφιερώσει την ARAG DAY 2023 στη διευκόλυνση της πρόσβασης στη δικαιοσύνη των συνανθρώπων με προβλήματα όρασης ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τον δικηγόρο Αθηνών, μέλος του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. και Πρόεδρο της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», κ. Βαγγέλη Αυγουλά, προγραμματίζει μια press conference, την Παρασκευή 29.09.2023 και ώρα 15:00, στην κεντρική αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, Αθήνα ΤΚ 10679) στην οποία θα εκφραστούν οι σκέψεις και οι προθέσεις της εταιρείας.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας