Εταιρείες

ARAG: Πρωτοβουλίες επικοινωνίας και ενημέρωσης των ασφαλισμένων και νέα συνεργασία με τη Σχήμα ΑΕ

Νέες πρωτοβουλίες επικοινωνίας και ενημέρωσης των ασφαλισμένων εφαρμόζει εδώ και καιρό η ARAG και μάλιστα πολυεπίπεδα.
Ειδικότερα, όπως πληροφορούμαστε από σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας, σε κάθε νεοεισερχόμενο ασφαλισμένο αποστέλλεται ηλεκτρονικό μήνυμα καλωσορίσματος στην οικογένεια της ARAG, από το τμήμα εκδόσεων.

Στο ίδιο μήνυμα βεβαιώνεται η λήψη της αίτησης ασφάλισης, βεβαιώνεται η έκδοση του ασφαλιστηρίου και γίνεται ενημέρωση για τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής και κυρίως για τον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής, που από τον Απρίλιο 2013 υπάρχει σε όλα τα ασφαλιστήρια της εταιρείας.

Σε κάθε ασφαλισμένο που δηλώνει την ασφαλιστική του περίπτωση στο τμήμα ζημιών της εταιρείας αποστέλλεται ηλεκτρονικό μήνυμα, ενημερώνοντάς τον για τον αριθμό φακέλου με τα στοιχεία του αρμόδιου διακανονιστή, που θα χειριστεί την υπόθεσή του.

Τα newsletters της εταιρείας, που μέχρι τώρα στέλνονταν ηλεκτρονικά στους συνεργαζόμενους συμβούλους, πράκτορες και μεσίτες, θα αποστέλλονται πλέον και στους πελάτες.
Γίνεται προσπάθεια συλλογής όλο και περισσότερων ηλεκτρονικών δ/νσεων, ώστε τα εταιρικά νέα και τα μηνύματα να φτάνουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους αποδέκτες. 

Για τη διαχείριση των αιτιάσεων, η διαδικασία για την οποία η ARAG ήταν έτοιμη από την πρώτη στιγμή, εφαρμόζεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην απόφαση της ΔΕΙΑ. Συγχρόνως έχει ενημερωθεί η ιστοσελίδα της εταιρείας, στην οποία στην ένδειξη «Υπηρεσίες» υπάρχει δημοσιευμένη η πολιτική της εταιρείας και έχει δημιουργηθεί ειδικό έντυπο, έτοιμο προς χρήση από τους ασφαλισμένους.
Οι πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν προς την κατεύθυνση της καινοτομίας και εξυπηρέτησης.

Συνεργασία με τη Σχήμα ΑΕ
Πρόσφατα υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας μεταξύ της ARAG–ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και της πρακτορειακής εταιρείας ΣΧΗΜΑ AE.
Με τη συνεργασία αυτή η ΣΧΗΜΑ ΑΕ θέτει στη διάθεση του δικτύου της όλη την γκάμα προϊόντων Νομικής Προστασίας της ARAG, από τα παραδοσιακά, κλασικά, δηλαδή για το αυτοκίνητο, την οικογένεια, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις, τα σκάφη, τη μίσθωση και εκμίσθωση ακινήτων κ.λπ. μέχρι τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα που αφορούν ειδικές ομάδες ασφάλισης, όπως στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, υπάλληλοι ιδιωτικού & δημόσιου τομέα, ιατροί, νοσηλευτές, διαμεσολαβούντες κ.λπ. που η ARAG έχει διαμορφώσει αποκλειστικά για τις ανάγκες τους.

Πλεονέκτημα της συνεργασίας για το δίκτυο της ΣΧΗΜΑ ΑΕ είναι η διάθεση των παραπάνω προϊόντων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, ειδικά διαμορφωμένες για τη περίσταση και κυρίως η εξυπηρέτηση των ασφαλιστικών περιπτώσεων που εγγυάται η ARAG με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Όλα αυτά, μέσα στο απαραίτητο πλαίσιο ποιότητας, διαφάνειας και σοβαρότητας που το προφίλ των δύο εταιριών εξασφαλίζει. 

Μετά την υπογραφή της σύμβασης συνεργασίας ο εκπρόσωπός της ARAG, κ. Δημ. Τσεκούρας, δήλωσε ότι πιστεύει πως η ΣΧΗΜΑ είναι από τις λίγες εταιρείες διαμεσολάβησης που είναι προσαρμοσμένη στη σημερινή πραγματικότητα και ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του αύριο. Ο εκπρόσωπός της ΣΧΗΜΑ, κ. Βασ. Βαβυλουσάκης, τοποθετώντας στο κέντρο του ενδιαφέροντός τον πελάτη και συνεργάτη δήλωσε πως με ιδιαίτερη χαρά διευρύνει την συνεργασία με εξειδικευμένες και καταξιωμένες εταιρείες στην αγορά, όπως η ARAG .
Και οι δύο εξέφρασαν την ικανοποίηση και την  αισιοδοξία τους για την επιτυχή έκβαση των προσδοκιών τους.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας