Απόλλων: Καμπάνια «Εμείς σου παρέχουμε τα εργαλεία… εσύ ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ»

449

Στο κέντρο της στρατηγικής της Απόλλων όσον αφορά το δίκτυο συνεργατών εντάσσεται η συνεχής εκπαίδευση και η παροχή «εργαλείων» πώλησης. Σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλονται οι συνθήκες και οι ανάγκες των καταναλωτών, πρέπει και να επαναπροσδιορίζονται τα μέσα που χρησιμοποιούν οι ασφαλιστές στην επικοινωνία τους με τον πελάτη και την προώθηση ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Σε αυτό το πλαίσιο η Απόλλων δημιούργησε την καμπάνια «ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ» για να κινητροδοτήσει τους συνεργάτες της και να τους τροφοδοτήσει με εργαλεία και μέσα που μπορούν άμεσα να αξιοποιήσουν, ώστε να επιτύχουν διασταυρούμενες πωλήσεις. Η εν λόγω καμπάνια, απευθύνεται σε συνεργάτες που επιθυμούν να αναπτύξουν τις εργασίες τους και να αυξήσουν το εισόδημά τους, μέσω, δοκιμασμένης με επιτυχία, μεθοδολογίας.

Απόλλων: Καμπάνια «Εμείς σου παρέχουμε τα εργαλεία... εσύ ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ»

Για το λόγο αυτόν η Εταιρεία πραγματοποίησε διαδικτυακή συνάντηση στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 80 συνεργάτες της. Βασικές θεματικές που αναπτύχθηκαν ήταν: αποτελεσματικοί τρόποι διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό, ορθή διαχείριση του χρόνου και δράσεις προς το υφιστάμενο πελατολόγιο που θα οδηγήσουν σε αύξηση της διατηρησιμότητας και των πωλήσεων. Την παρουσίαση της δράσης έκανε ο Γιάννης Κακαβελάκης, επικεφαλής του Business Development Department της Απόλλων, ο οποίος ανέφερε ότι «οι εποχές έχουν αλλάξει, οι συνθήκες έχουν αλλάξει, οπότε πρέπει να διαφοροποιηθούμε στην επαφή μας με τον πελάτη. Οι πελάτες έχουν ανακαλύψει το διαδίκτυο. Η νέα πραγματικότητα αποτυπώνεται και σε έρευνες που δείχνουν ότι το 96% των Ελλήνων χρησιμοποιούν πλέον το ίντερνετ. Ταυτόχρονα αλλάζουν οι ανάγκες όσον αφορά τη διαχείριση του κινδύνου στους καταναλωτές. Η καθημερινότητά μας ως επαγγελματίες μας εγκλωβίζει σε μία πρακτική διαχείρισης από την οποία δεν μπορούμε να περιμένουμε αύξηση εργασιών. Πρέπει να προγραμματίσουμε τη δράση μας, να την μετρήσουμε σε επίπεδο κέρδους και εν συνεχεία να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Ο καθένας από εμάς είναι επιχειρηματίας του εαυτού μας»

Ανάμεσα στα εργαλεία που η Απόλλων παρέχει στους συνεργάτες της είναι και τρία video που αφορούν την ασφάλιση κατοικίας, την προστασία του εισοδήματος και τις καταθέσεις και στοχεύουν στο να ευαισθητοποιήσουν με εύληπτο τρόπο τους καταναλωτές/πελάτες  για την ασφαλιστική τους προστασία και τη διασφάλισή τους μέσα από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροMyGenerali: Ψηφιακή εξυπηρέτηση για πάνω από 30.000 ασφαλισμένους
Επόμενο άρθροΈρευνα Accenture: Η πανδημία επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην ελληνική ασφαλιστική αγορά