Αποχωρεί από την ΑΧΑ Ασφαλιστική ο κ. Eric Kleijnen, Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Ερρίκος Μοάτσος

1104

Με τη συμπλήρωση 7 ετών ως Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Ασφαλιστικής, ο κ. Eric Kleijnen αποφάσισε να μην ανανεώσει περαιτέρω τη θητεία του, λαμβάνοντας υπόψη του τις ανάγκες του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Μετά την επιτυχή διοίκηση της ανάληψης των ασφαλιστικών εργασιών της Άλφα Τράπεζας -με την εξαγορά της Άλφα Ασφαλιστικής από την AXA- και με τη συνεργασία της ομάδας της AXA Ασφαλιστικής, αναδιοργάνωσε τις δραστηριότητες της Εταιρείας και τα Δίκτυα Πωλήσεων και πρόσφατα ηγήθηκε του επανασχεδιασμού του μοντέλου λειτουργίας της, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα της αγοράς και τις σύγχρονες τάσεις της ψηφιακής εποχής.

Με τη στενή και αποτελεσματική συνεργασία του, τόσο με την διευθυντική ομάδα όσο και με όλα τα μέλη της Εταιρείας, υιοθέτησε την κουλτούρα της ΑΧΑ και ενίσχυσε την αφοσίωση και τη δέσμευση του ανθρώπινου δυναμικού, υπερβαίνοντας ταυτόχρονα τις προσδοκίες των μετόχων.

Τον κ. Eric Kleijnen θα διαδεχθεί ο κ. Ερρίκος Μοάτσος από την 1η Ιουνίου 2014, ως Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ασφαλιστικής.

Ο κ. Ερρίκος Μοάτσος διαθέτει πολυετή εμπειρία και είναι καταξιωμένο στέλεχος της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Με την τοποθέτηση αυτή,  ο Όμιλος  ΑΧΑ αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του στην τοπική διοίκηση και προάγει τη στρατηγική της διαφορετικότητας μέσω στελεχών διαφορετικών εθνικοτήτων στις θυγατρικές Εταιρείες του ανά τον κόσμο.

Προηγούμενο άρθροΔιάθεση των προϊόντων της Eurolife ERB από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Επόμενο άρθροH International Life μειώνει τα ασφάλιστρα στον κλάδο αυτοκινήτου