Αποχαιρετιστήριο στον Λουκά Κορομπίλη

859

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου της Λουκά Κορομπίλη, Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας.

Εκφράζοντας τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Λουκά Κορομπίλη, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Υδρογείου Ασφαλιστικής αναφέρουν στο αποχαιρετιστήριό τους:

Με απέραντη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα ένα στέλεχος, έναν άνθρωπο και έναν φίλο που θα είναι για πάντα συνυφασμένος με την Εταιρεία μας και για πάντα στις καρδιές μας: τον αγαπημένο μας Λουκά Κορομπίλη, Γενικό Διευθυντή της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Η αδόκητη απώλειά του αφήνει την οικογένειά μας βαθιά φτωχότερη και δημιουργεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ως άσβεστη αχτίδα φωτός παραμένει μαζί μας η παρακαταθήκη του, μία παρακαταθήκη ήθους, επαγγελματισμού και ανθρωπιάς, στοιχείων που τον χαρακτήρισαν σε όλη του την μακρά πορεία στην ασφαλιστική αγορά και την Εταιρεία μας.

Από το 2006 ως σήμερα ο Λουκάς Κορομπίλης υπήρξε στέλεχος που ταυτίστηκε απόλυτα με το όραμα και τις αξίες που αποτελούν τα θεμέλια της Υδρογείου Ασφαλιστικής. Ως Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής, αρχικά, και ως Γενικός Διευθυντής, στη συνέχεια, εργάστηκε με οδηγό αυτές τις αξίες για την επίτευξη των εταιρικών στόχων, την ανάπτυξη και ισχυροποίηση της Εταιρείας μας, το καλό των ανθρώπων και συνεργατών μας. Υπήρξε πάντα σεμνός αλλά δυναμικός, με απόλυτη πίστη στην αξία του θεσμού της ασφάλισης, τον οποίο με τόση αγάπη υπηρέτησε.

Το στίγμα της προσφοράς και της προσωπικότητάς του θα παραμείνουν ανεξίτηλα όπως και η απαράμιλλη ευγένεια και το φωτεινό του χαμόγελο, που θα μας λείψουν όσο τίποτε άλλο.

Στην μνήμη του Λουκά Κορομπίλη, η Εταιρεία θα προχωρήσει σε δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου.


Προσθέτω κι εγώ προσωπικά τη θλίψη μου για την απώλεια του Λουκά.

Μπορεί για μένα να ήταν μόνο ένας φίλος και ουδέποτε συνεργάτης. Ήταν, όμως, ένας γνήσιος και ανιδιοτελής, ακέραιος και έμπιστος άνθρωπος που θα μου λείψει.

Ο Λουκάς Κορομπίλης, από ψηλά, ψηλός, ευθυτενής και όμορφος, λεβέντης, με υποχρεώνει να κλίνω ενώπιόν του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του αλλά και την Υδρόγειο Ασφαλιστική.

Δ.Ρ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΤο Ε.Ε.Α. παρεμβαίνει για τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ρεύματος
Επόμενο άρθροΓκρέις Λόρνταν, Think Big