Από την Ύδρα, σύντομα και περιεκτικά…

2863

Ενώ εξελίσσονται οι εργασίες του 22ου Insurance & Reinsurance Meeting, μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, κάποιες πρώτες εντυπώσεις από τα τεκταινόμενα:

  • Από πολλά χείλη ακούστηκε ότι επόμενος Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος θα είναι ο κ. Γιάννης Καντώρος
  • Στο συνέδριο και στην προγραμματισμένη τετ α τετ συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, είδαμε από το Δ.Σ. της ΕΑΕΕ τους κ.κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, Πάνο Δημητρίου, Γιάννη Καντώρο, Νίκο Αντιμησάρη, Νότη Βαγιακάκο, Δημήτρη Ζορμπά, Giuseppe Zorgno. 
  • Με χαρά είδαμε να δίνουν το “παρών” στην Ύδρα ο “νεοφώτιστος” κ. Τάσος Αναστασίου, Εκτελεστικό Μέλος του νέου Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής, αλλά και οι κ.κ. Μαργαρίτα Αντωνάκη, Ανδρέας Βασιλείου, Γιώργος Κώτσαλος, Ερρίκος Μοάτσος.
  • Η ανταπόκριση των στελεχών από τις ξένες αντασφαλιστικές εταιρείες ήταν αξιοσημείωτα μεγάλη. Απόδειξη ότι το συνέδριο είχε λείψει και έχει δυναμική.
  • Η επίσημη πρώτη της κας Ελίνας Παπασπυροπούλου ως νέα Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ εμπνέει προσδοκίες για ανανέωση, και στις μεθόδους και στα μηνύματα που θα εκπέμψει η Ένωση από εδώ και στο εξής.
  • Για την ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Αδώνιδος Γεωργιάδη, και τη στιχομυθία που είχαμε μαζί του επιφυλασσόμεθα για… την έντυπη έκδοση της «Α.Α.».

Δημήτρης Ρουχωτάς


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Οι κορυφαίοι του Δικτύου Πωλήσεων στο Dubai
Επόμενο άρθροΑποσύρεται το άρθρο για την υποχρεωτική ασφάλιση κατοικιών