Αντώνης Ζαΐρης, Γιώργος Σταμάτης, Πωλήσεις για ειδικούς… και μη

4066

Η διαδικασία της πώλησης σήμερα έχει αποκτήσει χαρακτήρα καθαρά συμβουλευτικό, συμμετοχικό, με έναν πωλητή που έχει μάθει να ακούει, να ρωτά, να συμβουλεύει, να κατευθύνει και να επιτυγχάνει στο τέλος αυτό που θέλει, χωρίς πίεση, αλλά με φροντίδα, ακρίβεια και αποτελεσματική μεθοδολογία.

Ο σύγχρονος πωλητής δεν είναι πια ένας απλός πωλητής. είναι ένας ολοκληρωμένος μάνατζερ, με τεχνικές γνώσεις, σπάνιες δεξιότητες, εμπειρίες και αυξημένες αντιληπτικές ικανότητες.

Ποια είναι, όμως, τα χαρακτηριστικά εκείνα που τον καθιστούν άξιο να αντιμετωπίσει τις καθημερινές προκλήσεις της αγοράς, αναλαμβάνοντας δημιουργικές πρωτοβουλίες και εφαρμόζοντας επιτυχημένες στρατηγικές πωλήσεων, που του εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος;

Οι απαντήσεις δίνονται στο νέο βιβλίο των Αντώνη Ζαΐρη και Γιώργου Σταμάτη, οι οποίοι παρουσιάζουν με ολοκληρωμένο και προσιτό τρόπο το προφίλ του σύγχρονου πωλητή μαζί με δοκιμασμένες συμβουλές.

Το βιβλίο τους απευθύνεται τόσο στον έμπειρο όσο και στον νεοφώτιστο πωλητή, καθώς βασίζεται στην «ολιστική» μέθοδο S.O.S. ®, απλή, πρακτική και εφαρμόσιμη από όλους.

Στο πλαίσιο αυτό αναλύονται τα τρία εφόδια του ιδανικού πωλητή: η προσωπικότητά του (γνώσεις, δεξιότητες, εμπειρίες, στάση), η τεχνοκρατική του ικανότητα (τεχνικές, μεθοδολογίες, εργαλεία) και η προσωπική και επαγγελματική του οργάνωση (σχεδιασμός, στρατηγική, διοικητικά προσόντα).

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ

Αναζητήστε τo στο βιβλιοπωλείο FINANCIAL FORUM, Αγίου Κων/νου 40, Μαρούσι
Τηλ.: 210 6127502, Fax: 210 6127719, e-mail: [email protected]

Προηγούμενο άρθροΆλλαν Πέρσυ, 99% ευτυχισμένοι
Επόμενο άρθροCharles Pepin, Η φιλοσοφία της αυτοπεποίθησης