Ανοικτή επιστολή του Ι. Χατζηθεοδοσίου προς τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές

1897
Xatzitheodosiou giannis

Ο Ι. Χατζηθεοδοσίου ευχαριστεί με ανοιχτή επιστολή του τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές για την νίκη του Συνδυασμού “Το Επιμελητήριό μας” στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ειδικότερα αναφέρει:

Εκφράζω ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Όλους αυτούς, που με θέληση και σθένος με τίμησαν και, είτε άμεσα ως υποψήφιοι είτε έμμεσα ως ψηφοφόροι, στάθηκαν αρωγοί στην ανάδειξη του Συνδυασμού μας στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Η συμβολή τους ήταν καθοριστική. Αποτυπώθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα, που μου έδωσε την πλειοψηφία με πρωτοφανή ποσοστά άνω του 62% και απέδωσε μια διακριτή νίκη στο «Επιμελητήριο μας».

Αναγνωρίζω ολόψυχα σε όλους τους συναδέλφους μου, την στήριξη και την προσπάθειά τους η οποία απέδωσε αποτέλεσμα και χάρισε μια μεγάλη επιτυχία στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Θα είμαι δίπλα σε όλους, συνεχίζοντας την παράδοση της ενότητας, που ως κλάδος καλλιεργήσαμε στο προηγούμενο διάστημα, και την οποία προσωπικά υποστήριξα με ανιδιοτέλεια.

Η άρρηκτη και συμπαγής εικόνα που δημιουργήσαμε ως ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αποτελεί την παρακαταθήκη μας για το μέλλον το οποίο ενωμένοι και με κοινές προσπάθειες θα διεκδικήσουμε.

Η δυναμική μας δεν ανακόπτεται. Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση πλέον δε σταματά. Θα συνεχίσει να κατακτά κορυφές.

Προηγούμενο άρθροΣημαντική αύξηση στα μεγέθη για την NP Ασφαλιστική στο 9μηνο 2017
Επόμενο άρθροΣτα €5,2 εκατ. οι ασφαλισμένες ζημιές από ακραία καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη