Εταιρείες

Άνοδος 52% των Ομαδικών ασφαλίσεων Ιnteramerican

Εντυπωσιακή είναι η άνοδος που παρουσιάζουν φέτος οι Ομαδικές ασφαλίσεις της Ιnteramerican. Στο κλείσιμο του πρώτου τετραμήνου, η νέα παραγωγή ήταν αυξημένη κατά 52% σε σχέση με το επιχειρησιακό σχέδιο, με ανταπόκριση στις πωλήσεις από όλα τα κανάλια διανομής της εταιρείας.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει:

Τα καλά αποτελέσματα προέρχονται, κυρίως, από την προώθηση των ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας, όπου η Ιnteramerican βασίζεται στην τεχνογνωσία, την οργάνωση και τις σύγχρονες υποδομές της.

Η Ιnteramerican είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές στον τομέα των υπηρεσιών της υγείας, έχοντας επενδύσει σημαντικά ποσά κατά τα τελευταία χρόνια για την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των λειτουργικών συστημάτων των υποδομών της. Με τα σύγχρονα πολυϊατρεία Medifirst, στο Μαρούσι και στην Αργυρούπολη για πρωτοβάθμια υγεία -με την προοπτική άμεσης προσθήκης και νέων μονάδων- και τη γενική κλινική Αθηναϊκή Mediclinic, στο κέντρο της Αθήνας, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια προστιθέμενη αξία στην καθετοποίηση της διαχείρισης των αναγκών του πελατειακού κοινού της, που αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το ανάπτυγμα των προγραμμάτων Ομαδικών ασφαλίσεων της Ιnteramerican καλύπτει τους κλάδους Ζωής, Υγείας και Σύνταξης με ιδιαίτερη επιτυχία κατά τα τελευταία χρόνια, με 1.035 εταιρικούς πελάτες από όλο το φάσμα του επιχειρείν. Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ιδιαίτερη απήχηση παρουσιάζουν τα προγράμματα υγείας τα οποία είναι συνδεδεμένα με τις ιδιόκτητες υποδομές της εταιρείας ενσωματώνοντας πρόσθετες παροχές σημαντικής αξίας για τους ασφαλισμένους της, με γνώμονα τους τρείς άξονες προτεραιότητας στην ιδιωτική ασφάλιση υγείας: την πρόληψη, τον έλεγχο κόστους και την ποιότητα υπηρεσιών.

Όπως υπογραμμίζει ο Γιώργος Πλωμαρίτης, Διευθυντής Ομαδικών & Corporate Business, «η Ιnteramerican είναι, σήμερα, ο στρατηγικός συνεργάτης που εμπιστεύονται για την Ομαδική ασφάλιση του προσωπικού τους όλο και πιο πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις και οργανισμοί κάθε μεγέθους. Οι ιδιόκτητες υποδομές της σε υπηρεσίες υγείας αποτελούν καθοριστικά δεδομένα για την εμπιστοσύνη των συμβαλλομένων εργοδοτών, την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των ασφαλισμένων».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας