Αναστέλλει την παραγωγή νέων εργασιών η Alpha Insurance A/S

1514
eurostatus Alpha

Σχετικά με την απόφαση της Alpha Insurance A/S να αναστείλει την παραγωγή νέων εργασιών στην Ευρώπη η Εurostatus ως νόμιμη εκπρόσωπός της στην Ελλάδα ανακοίνωσε τα εξής:

«Η ασφαλιστική Alpha Insurance A/S αποφάσισε να αναστείλει την παραγωγή νέων εργασιών στην Ευρώπη.

Πρόκειται για επιχειρηματική απόφαση της εταιρείας, η οποία διαβεβαιώνει τους συνεργάτες της σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται –και στην Ελλάδα– ότι θα τηρήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους ασφαλισμένους στο ακέραιο.

H Alpha Insurance A/S επί σειρά ετών παρείχε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με φερεγγυότητα και συνέπεια, τηρώντας τις δεσμεύσεις της Οδηγίας Solvency II και θα συνεχίσει να παρέχει πλήρη κάλυψη σε όλα τα εν ισχύ συμβόλαιά της.

Πέραν των εποπτικών κεφαλαίων που ανέρχονται στα 2,3 δισ. DKK (310.000.000 ευρώ), ειδικότερα στην ελληνική αγορά, οι εργασίες της Alpha Insurance είναι αντασφαλιστικά καλυμμένες στις Munich Re και Swiss Re, δηλαδή τους μεγαλύτερους αντασφαλιστικούς ομίλους παγκοσμίως, με αξιολόγηση ΑΑΑ.

Κατά συνέπεια,  για όλα τα συμβόλαια που βρίσκονται σε ισχύ και μέχρι τη λήξη τους, οι εκκρεμείς ζημιές αλλά και όσες τυχόν προκύψουν στη συνέχεια, θα εξυπηρετούνται και θα αποζημιώνονται κανονικά και πλήρως.

Η διοίκηση της Eurostatus με τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που έχει επιδείξει κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των συνεργατών και των ασφαλισμένων, εγγυάται ότι η σχέση που έχει δομηθεί όλα αυτά τα χρόνια είναι μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, η οποία τιμάται, ενισχύεται και αποτελεί εχέγγυο για το μέλλον.»

Προηγούμενο άρθροAXA Research Fund: «Στο δρόμο»… για μια πιο ασφαλή οδήγηση
Επόμενο άρθροΥδρόγειος Ασφαλιστική: Ανανεωμένα Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων