Ανανεωμένα προγράμματα ασφάλισης σκαφών από τη Δύναμις Ασφαλιστική

1994
Δύναμις Ασφαλιστική λογότυπο

Η Δύναμις Ασφαλιστική προχώρησε στην ανανέωση των προγραμμάτων ασφάλισης σκαφών, καλύπτοντας ευρύ φάσμα κινδύνων μέσα από τις πλούσιες συμπληρωματικές καλύψεις σε συνδυασμό με τα πιο ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Η εταιρεία προέβη στην αναπροσαρμογή των τιμολογίων της, διαμορφώνοντας ακόμη πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές, ενώ ο υπολογισμός των ασφαλίστρων αστικής ευθύνης σκαφών βασίζεται στις δύο βασικές κατηγορίες: Μηχανοκίνητα Σκάφη (Motorboats) και Ιστιοφόρα (Sail Boats).

Στα Μηχανοκίνητα Σκάφη ο υπολογισμός γίνεται με βάση την ιπποδύναμή τους, ενώ στα Ιστιοφόρα τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται ανάλογα με το μήκος του σκάφους.
Εκτός από το πρόγραμμα που καλύπτει την υποχρεωτική Αστική Ευθύνη του ασφαλιζόμενου σκάφους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν και τις προαιρετικές καλύψεις που ταιριάζουν καλύτερα στις εκάστοτε ανάγκες τους και να διαμορφώσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προστασίας.
Εξαιρετικής σημασίας κρίνεται η προαιρετική κάλυψη Νομικής Προστασίας Σκαφών Ιδιωτικής Αναψυχής, την οποία παρέχει η Δύναμις μέσω της στρατηγικής συνεργασίας που έχει συνάψει με την ARAG, έναν από τους κορυφαίους παρόχους Νομικής Προστασίας στον κόσμο. Με το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ετήσιο ασφάλιστρο των 12€ ο πελάτης είναι προστατευμένος, εξασφαλίζοντας τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα ασφάλισης σκαφών της Δύναμις θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.dynamis.gr.
Προηγούμενο άρθροΝέο ΔΣ στον ΣΕΜΑ με πρόεδρο τον κ. Γιάννη Ξηρογιαννόπουλο
Επόμενο άρθροΘετικά τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου ARAG το 2016