Εταιρείες

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ανασυγκρότηση του Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής

Στην ανακοίνωσή της η Εταιρεία αναφέρει τα εξής:

«Ανασυγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής λόγω εκλογής δύο νέων μελών. Πρόκειται για τους κ.κ. Ιωάννη Ζουρίδη και Ιωάννη Πετσαλάκη, τους οποίους νωρίτερα εξέλεξε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.

Και τα δύο στελέχη είναι άριστοι γνώστες της λειτουργίας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των θεμάτων της ιδιωτικής ασφάλισης, με πολύχρονη εμπειρία, ενώ η συμβολή τους στις εργασίες της Εταιρείας αναμένεται να είναι σημαντική και από τη θέση αυτήν.

Ο κ. Ζουρίδης είναι ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Αγροτουριστικής Ινναχωρίου, πρότυπης επιχείρησης εναλλακτικού τουρισμού, ενώ έχει διατελέσει, επί σειρά ετών, συνεργάτης της Εταιρίας. Μέχρι σήμερα είναι μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κισσάμου Χανίων.

Ο κ. Πετσαλάκης εργάζεται από το 1979 στην Εθνική Ασφαλιστική, ενώ σήμερα είναι υποδιευθυντής του Κλάδου Ζημιών Πυρός, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο της ασφαλιστικής αγοράς. Είναι, επίσης, Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εταιρείας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας, κ. Χριστόφορος Σαρδελής, καλωσόρισε στις νέες τους θέσεις τα παραπάνω μέλη».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας επανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Σαρδελής Χριστόφορος του Βασιλείου, Μη εκτελεστικό Μέλος

Α’ Αντιπρόεδρος:  Μυλωνάς Παύλος του Κωνσταντίνου, Μη εκτελεστικό Μέλος                                 

 Β’ Αντιπρόεδρος: Δασμάνογλου Παναγιώτης του Αναστασίου,  Μη εκτελεστικό Μέλος

Αναπ/τής Διευθύνων Σύμβουλος: Κωνσταντάς Σταύρος του Σταματίου, Εκτελεστικό Μέλος

Μέλη: Γεωργίου Παναγιώτης του Στυλιανού, Μη εκτελεστικό Μέλος, Ζουρίδης Ιωάννης του Νικολάου, Μη εκτελεστικό Μέλος, Κατσιώτης Αλέξανδρος του Γεωργίου, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος, Μήλιος Νικόλαος του Γεωργίου, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος, Παλαιολόγος Τηλέμαχος του Ανδρέα, Μη εκτελεστικό Μέλος, Πετσαλάκης Ιωάννης του Σταύρου, Μη εκτελεστικό Μέλος, Σταθόπουλος Μιλτιάδης του Κωνσταντίνου, Μη εκτελεστικό Μέλος.

Στις 14 Ιουλίου γράφαμε: Χανιώτης ασφαλιστής στο ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας