Εταιρείες

Ανακοίνωση ΣΥΑΕ για Ευπαθείς Ομάδες και Εξ Αποστάσεως Εργασία

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΣΥΑΕ) ενημερώνει τα μέλη του για το τι ισχύει για τις ευπαθείς ομάδες και την εξ αποστάσεως εργασία.

Απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις που δέχεται τελευταία από τα μέλη του, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΣΥΑΕ) κοινοποιεί το ενημερωτικό δελτίο του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ για τις Ευπαθείς ομάδες και εξ αποστάσεως εργασία.

Στην ίδια ανακοίνωση ο ΣΥΑΕ υπενθυμίζει ότι «λόγω των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοϊού, δεν μπορούμε να επισκεφτούμε από κοντά τους χώρους της κάθε εταιρείας. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει από το να επεμβαίνουμε σε  αυθαιρεσίες των εργοδοτών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενημερώνετε τον ΣΥΑΕ για τις όποιες ενέργειες στρέφονται κατά των εργασιακών σας δικαιωμάτων». 

Επίσης για όσους ζήτησαν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους, ο ΣΥΑΕ ενημερώνει ότι μπορούν να κάνουν κατάθεση  στον λογαριασμό του συλλόγου Εθνική Τράπεζα (αρ. λογ. 163/296067-23 & IBAN: GR 4801101630000016329606723) με ταυτόχρονη έγγραφη ενημέρωση του Συλλόγου στο e-mail: [email protected] ή να στείλουν mail στην κα Προβίδα Παρασκευή με το ποσό που επιθυμούν να καταβάλουν. Θα υπάρξει και δεύτερη επικοινωνία στο κάθε ένα ξεχωριστά από την ίδια για τον τρόπο που θα μπορέσει να γίνει η καταβολή χωρίς να υπάρχει επαφή.

Για περισσότερες πληροφορίες/ διευκρινίσεις ή καταγγελίες οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται στον ΣΥΑΕ στο τηλέφωνο 210 3616572 και στο mail [email protected].

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας