Εταιρείες

Allianz: Ταξίδι επιβράβευσης στην Κύπρο για το Δίκτυο Πωλήσεων Αποκλειστικής Συνεργασίας

Η Allianz επιβράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων Αποκλειστικής Συνεργασίας, με ένα ταξίδι τριών ημερών στην Κύπρο. Ειδικότερα, το διάστημα 17-19 Μαΐου, 45 συνεργάτες της εταιρείας βρέθηκαν στο νησί της Αφροδίτης, προκειμένου να περάσουν ένα χαλαρωτικό τριήμερο στην ηλιόλουστη Κύπρο.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στη σύντομη αυτή απόδραση, την ομάδα των συνεργατών συνόδευσαν οι κύριοι Λεωνίδας Γαϊτάνος, Διευθυντής Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου, Bancassurance & Μεσιτών, Παναγιώτης Μαρκόπουλος, Διευθυντής Εκδόσεων Κλάδου Αυτοκινήτου, Κώστας Χαλκιώτης, Προϊστάμενος Marketing & Επικοινωνίας, και η κυρία Στέλλα Χατζηκυριάκου, Επιθεωρήτρια Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου της Allianz.

Κατά την παραμονή τους στο νησί, οι συνεργάτες της Allianz περιηγήθηκαν στη Λευκωσία, ξεναγήθηκαν στην πόλη και είχαν την ευκαιρία να δουν την «Πράσινη Γραμμή», καθώς και την ουδέτερη ζώνη της πόλης. Εκτός από τις όμορφες εικόνες που απόλαυσαν στο νησί, οι συνεργάτες περιηγήθηκαν στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις που διέμεναν, έχοντας πληθώρα επιλογών για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης. Την τελευταία ημέρα της παραμονής του, το group επισκέφθηκε τον μοναδικό αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου στην Πάφο.

Allianz: Ταξίδι επιβράβευσης στην Κύπρο για το Δίκτυο Πωλήσεων Αποκλειστικής Συνεργασίας

Η αναγνώριση και η επιβράβευση των κορυφαίων συνεργατών είναι αναπόσπαστο  στοιχείο της κουλτούρας και της φιλοσοφίας της Allianz, η οποία θα συνεχίσει να παρέχει κίνητρα και εφόδια στους συνεργάτες και θα βρίσκεται δίπλα τους στην προσπάθεια να κατακτούν συνεχώς υψηλότερους  στόχους.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας