Εταιρείες

Allianz Ελλάδος: Βράβευση από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) βράβευσε την Allianz, για την πολυετή υποστήριξη που προσφέρει στο Παραολυμπιακό Κίνημα, ως Επίσημος Χορηγός της ΕΠΕ, σε μια εκδήλωση προς τιμήν της Ελληνικής αποστολής των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Το βραβείο της Allianz παρέλαβε η κ. Φιλίππα Μιχάλη, CEO της Allianz Ελλάδος, από τον Παραολυμπιονίκη κ. Γρηγόρη Πολυχρονίδη και τη συναθλήτρια-συνοδό του κα Κατερίνα Πατρώνη. Η κα Φ. Μιχάλη ευχαρίστησε θερμά την Παραολυμπιακή Επιτροπή και δήλωσε: «Είναι τεράστια τιμή να βραβεύεσαι από Παραολυμπιονίκες, σαν τον Γρηγόρη και την Κατερίνα. Όλη η οικογένεια της Allianz είμαστε δίπλα στην Παραολυμπιακή Επιτροπή από το 2015 και μαζί με τον Γρηγόρη για 10 χρόνια. Kαι έχουμε μάθει πολλά από εσάς. Έχουμε παθιαστεί με τα αθλήματα, έχουμε πάρει κι εμείς ενέργεια και πραγματικά πάρα πολύ κουράγιο. Θα είμαστε σίγουρα για πολλά χρόνια ακόμα δίπλα σας κι ελπίζουμε να μπορέσουμε να φέρουμε περισσότερα παιδιά με αναπηρία στον αθλητισμό και περισσότερες εταιρείες και υποστηρικτές, γιατί πραγματικά η δουλειά που κάνετε είναι μοναδική. Συνεχίστε έτσι».

Η Allianz Ελλάδος, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής του Ομίλου, βρίσκεται δίπλα στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, ενισχύοντας το έργο της από το 2015. Ως Επίσημος Χορηγός, υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Παραολυμπιακής ομάδας και τους παρέχει ασφαλιστική κάλυψη στις αποστολές των αγώνων που συμμετέχουν. Παράλληλα, η εταιρεία στηρίζει τον Παραολυμπιονίκη του Boccia, κ. Γρηγόρη Πολυχρονίδη, από το 2012.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας