Αλλαγές στις Επιτροπές του ΣΕΜΑ

1134
sema 30 xronia

Σε μερική αναδιάρθρωση ρόλων και αρμοδιοτήτων των Επιτροπών του προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ, ώστε να τις καταστήσει αποτελεσματικότερες.

Ειδικότερα, έκρινε σκόπιμη την αναβάθμιση του ρόλου της Επιτροπής Θεσμών, με μεταφορά των αρμοδιοτήτων της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, το οποίο πλέον θα επιλαμβάνεται την ευθύνη διαχείρισης ανάλογων ζητημάτων, ενώ για θέματα που θα απαιτούν σχετική εξειδίκευση θα συγκροτείται, ad hoc, ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή μελών του ΣΕΜΑ που θα διαθέτουν γνώση και εμπειρία επί του αντικειμένου, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε κάθε περίπτωση το Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τον συνολικό συντονισμό των θεσμικών παρεμβάσεων, ώστε να διασφαλίζεται η κεντρική διαχείριση των προβλεπόμενων διαδικασιών και η επίτευξη των τελικών στόχων.

Με αυτό τον τρόπο οι παρεμβάσεις του ΣΕΜΑ θα καταστούν πιο άμεσες, περισσότερο στοχευμένες, καθώς και ουσιαστικότερες.

Στο μεταξύ, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ αποφάσισε να αναθέσει την ευθύνη της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων από κοινού στην κα Ηλέκτρα Αποστολοπούλου και τον κ. Γιώργο Ζαφειρίου, ο οποίος αναλαμβάνει και Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΣΕΜΑ.

Επικεφαλής της Επιτροπής Δεοντολογίας & Ανταγωνισμού παραμένει η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, κα Ευγενία Καφφετζή, και επικεφαλής της Επιτροπής Μελών & Υπεραξίας, καθώς και της Επιτροπής Εκδηλώσεων, ο κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής.

Προηγούμενο άρθρο+17,9% η παραγωγή ασφαλίστρων στις Ασφαλίσεις Ζωής τον Ιούλιο 2018
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Αύξηση των οικονομικών μεγεθών στο Α΄ εξάμηνο 2018