Εταιρείες

AIG: Τιμολογιακές βελτιώσεις και ευκαιρίες ανάπτυξης εργασιών στους συνεργάτες της

Σε τιμολογιακές βελτιώσεις στους κλάδους Αυτοκινήτων, Κατοικιών, Σκαφών και Προσωπικών Ατυχημάτων, που θα προσφέρουν άμεσες ευκαιρίες ανάπτυξης εργασιών στους συνεργάτες της, προχωρά η AIG.

Η ανάπτυξη των retail εργασιών στους κλάδους Αυτοκινήτων, Κατοικιών, Σκαφών και Προσωπικών Ατυχημάτων αποτελεί «μια από τις βασικότερες στρατηγικές της εταιρίας μας», όπως αναφέρεται στην ενημερωτική επιστολή που εστάλη στις 14 Ιουνίου προς το δίκτυο των συνεργατών από την AIG, και τον Εμπορικό Διευθυντή της, κ. Αντώνη Παπαδόπουλο (φωτ.).

Παραθέτοντας τις πρωτοβουλίες ανά κλάδο, ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει ότι ελήφθησαν υπόψη τα σχόλια και οι παρατηρήσεις των συνεργατών σχετικά με την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της εταιρείας, η αντίστοιχη αναλογιστική μελέτη αλλά και η καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών.

Ειδικότερα οι βελτιώσεις στις οποίες προχωρά η εταιρεία έχουν ως εξής:

 

Κλάδος Αυτοκινήτων

  • Για τα νέα συμβόλαια ΙΧΕ, Μοτοσυκλετών, ΙΧΦ και ΙΧΦ Αγροτικών που έχουν ημερομηνία έναρξης από 1/7/2016 έως και την 30/9/2016 θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση της τάξης του 15% στην κάλυψη της Αστικής Ευθύνης Υλικών Ζημιών και Σωματικών Βλαβών.
  • Επίσης, η εταιρεία έχει προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες διασύνδεσης μέσω web-services ώστε οι συνεργάτες της που χρησιμοποιούν πλατφόρμες πολυτιμολόγησης τρίτων εκτός από τιμολόγηση, αποστολή αίτησης και έκδοση συμβολαίου να μπορούν να διαχειρίζονται τις ανανεώσεις τους, τις πρόσθετες πράξεις τους ακόμα και να δημιουργούν καταστάσεις πληρωμής μέσα από την δική τους πλατφόρμα στις περιπτώσεις που ο πάροχός τους επιθυμεί να το εφαρμόσει. «Εντός των επόμενων ημερών θα ενημερωθείτε σταδιακά από τους παρόχους πολυτιμολόγησης που σας εξυπηρετούν», επισημαίνεται στην επιστολή.
  • Τέλος, εντός του μήνα, οι συνεργάτες που δεν έχουν δικαίωμα είσπραξης ασφαλίστρων θα ενημερωθούν για την άμεση δυνατότητα εκτύπωσης ταχυπληρωμής με κωδικό πληρωμής μέσω της conet.

 

Κλάδος Κατοικιών

  • Λόγω της αυξημένης ροής αιτημάτων στα συμβόλαια κατοικίας, η εταιρεία παρατείνει την καμπάνια για την έκπτωση 20% στην ασφάλιση κατοικίας, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 (για τις νέες εργασίες), αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη στήριξη των συνεργατών της αλλά και τη συνεργασία τους σε ακόμα μια προωθητική ενέργεια.
  • Η ενέργεια αυτή, σε συνδυασμό με την έκπτωση 10% που παρέχει το συμβόλαιο κατοικίας στα ασφάλιστρα του οχήματος, εξασφαλίζει τη μέγιστη σχέση παροχών και κόστους, ανταποδίδοντας επιπρόσθετο όφελος στους πελάτες που ασφαλίζουν παράλληλα με την κατοικία τους και το όχημά τους.

 

Κλάδος Σκαφών

  • Από 14/6/2016 ισχύει μέσω της conet το νέο τιμολόγιο ασφάλισης σκαφών, παρέχοντας έκπτωση έως και 30%, στα νέα συμβόλαια. Η έκπτωση παρέχεται στην κάλυψη της Αστικής Ευθύνης και διαφοροποιείται ανάλογα με τη συνολική ιπποδύναμη του σκάφους.

Το νέο παραμετρικό τιμολόγιο των σκαφών θα εφαρμοστεί και στις ανανεώσεις με αφετηρία αυτές του Ιουλίου 2016.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι με την ασφάλιση της κατοικίας ο ασφαλισμένος κερδίζει επιπλέον έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα του σκάφους.

 

Κλάδος Προσωπικών Ατυχημάτων

  • Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, η AIG υπενθυμίζει στους συνεργάτες της τα προτιμολογημένα Προγράμματα Ασφάλισης Προσωπικών Ατυχημάτων, που αφορούν στα Θερινά Αθλητικά Προγράμματα και Κατασκηνώσεις, τα οποία παρέχουν μια ευρεία γκάμα καλύψεων, μέσα από ένα ανταγωνιστικό τιμολόγιο.

«Οι παραπάνω προτάσεις έχουν ως στόχο να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών σας, καθώς και στην αποτελεσματικότερη προσέγγιση των πελατών σας.

Από τη δική μας πλευρά, θα μεριμνήσουμε για την προβολή των ενεργειών αυτών, είτε στην τηλεόραση είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας, αλλά και στον ασφαλιστικό τύπο, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή προώθησή τους.

Τα στελέχη της Εμπορικής Διεύθυνσης, των κλάδων των Consumer Lines αλλά και του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνιση χρειαστείτε», σημειώνει εν κατακλείδι ο κ. Παπαδόπουλος.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας