Αffidea: Γεύμα γνωριμίας με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ

1039
affidea SEMA

Γεύμα γνωριμίας με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ παρέθεσε, προ ημερών, η διοίκηση της Αffidea, προκειμένου να παρουσιάσει τη στρατηγική της και την επενδυτική της πολιτική στους εκπροσώπους των μεσιτών ασφαλίσεων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνάντησης, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις μεγάλες επενδύσεις που ήδη υλοποιεί η εταιρεία για την αναβάθμιση των τεχνικών υποδομών των διαγνωστικών της κέντρων, ενώ ξεχωριστή ήταν η μνεία που έγινε για τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υποστηρίζει η Αffidea λόγω και της κρίσιμης περιόδου την οποία βιώνει η χώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επισημάνθηκε ότι στις προτεραιότητές της είναι επίσης η αναβάθμιση των συνεργασιών που διατηρεί με τον ασφαλιστικό κλάδο, η διαφοροποίησή της με κύρια στοιχεία το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της και την περαιτέρω αξιοποίηση των σύγχρονων εγκαταστάσεων και υποδομών της.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΜΑ υποδέχθηκαν από την Αffidea ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, ο Group Director Outpatient Solutions Development του Ομίλου Affidea, κ. Αθανάσιος Λοπατατζίδης, η κα Μαρουσώ Τρέσου από τη Διεύθυνση Ασφαλιστικών Εταιρειών και Δικτύου και ο Επιστημονικός Διευθυντής, κ. Λιάσης Νικόλαος.

Σημειώνεται ότι η Αffidea αποτελεί τον μεγαλύτερο και πιο πρωτοπόρο πάροχο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, με εδραιωμένη παρουσία σε 16 χώρες. Στην Ελλάδα, αναπτύσσεται ήδη 12 χρόνια και στις στρατηγικές στοχεύσεις της είναι η γεωγραφική επέκταση και διεύρυνση του ήδη εκτεταμένου και άρτια οργανωμένου δικτύου των πλέον αξιόπιστων διαγνωστικών εργαστηρίων της, με υψηλά πρότυπα λειτουργίας.

Προηγούμενο άρθροΣτην 5η καλύτερη θέση της ελληνικής αγοράς η MetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ.
Επόμενο άρθροΕνδιαφέρον από την Interamerican για τον τουρισμό υγείας