Μια νέα υπηρεσία για τους ασφαλισμένους της δημιούργησε η ασφαλιστική εταιρεία Interasco σε συνεργασία με την Affidea, για την κάλυψη των αναγκών πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας.

Πρόκειται για ένα εργαλείο στα χέρια των συνεργατών της Interasco, που τους δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν για τους πελάτες τους την κάλυψη προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων, ιατρικών επισκέψεων και φυσικοθεραπείας, με προσιτό κόστος, στο απολύτως σύγχρονο και αξιόπιστο δίκτυο της Affidea.

Η κάλυψη των αναγκών της πρωτοβάθμιας φροντίδας είναι πάντοτε μια μεγάλη ανάγκη του Έλληνα πολίτη και συχνά το πρώτο βήμα προς την ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη υγείας.

Η κα Μαρουσώ Τρέσσου, Δ/ντρια Ασφαλιστικών Εταιρειών & Δικτύου Affidea, επισημαίνει σχετικά:

Affidea Diagnosis: Ένα πρωτοποριακό tailor made προϊόν από Affidea και Interasco«Όραμα και βασική φιλοσοφία σε όλες τις εκφάνσεις της λειτουργίας του Ομίλου μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μέσα από καινοτόμες και πλήρως προσβάσιμες από όλους υπηρεσίες υγείας. Δίνουμε έμφαση στην παροχή υπηρεσιών με επίκεντρο τον εξεταζόμενο, στην επιστημονική υπεροχή, στην καινοτομία υπηρεσιών και την τεχνολογική ανωτερότητα, στην ολιστική κάλυψη αναγκών και τη διαρκή αναζήτηση αριστείας, καθώς και στη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου παροχής των υπηρεσιών υγείας.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν εγγυήσεις ποιότητας για τους στρατηγικούς μας συνεργάτες, τις ασφαλιστικές εταιρείες όπως είναι η Interasco, αλλά και εχέγγυα υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης για τους χιλιάδες ασφαλισμένους της. Χτίζοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με διάρκεια στον χρόνο και καλύπτοντας τις ανάγκες των ασφαλισμένων σε όλα τα επίπεδα, η Ιnterasco είναι μία από τις ασφαλιστικές εταιρείες που μας εμπιστεύτηκε στην πράξη, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να στεκόμαστε καθημερινά στο πλευρό των ασφαλισμένων της. Προς αυτή την κατεύθυνση και με βασικό στόχο την κάλυψη της επιτακτικής ανάγκης για πρόληψη και προαγωγή της υγείας των ασφαλισμένων, ήρθε σαν επιστέγασμα της αγαστής συνεργασίας μας το πλήρες διαγνωστικό πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης «Affidea Diagnosis», ένα πρωτοποριακό tailor made προϊόν που σχεδιάσαμε από κοινού, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των ασφαλισμένων της Interasco».

Καλύψεις

Αναλυτικά οι καλύψεις:

 • Κεφάλαιο έως €1.500 με 0% συμμετοχή.
 • Μετά το πέρας των €1.500, ο ασφαλισμένος πραγματοποιεί εξετάσεις σε τιμή ΦΕΚ.
 • Σε περίπτωση προσκόμισης παραπεμπτικού ΕΟΠΠΥ, τότε η συμμετοχή (15% στον ΕΟΠΥΥ) μηδενίζεται.
 • Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στο δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών της Affidea με €20 ανά επίσκεψη.
 • Απεριόριστες συνεδρίες φυσικοθεραπείας σε συμβεβλημένους ιατρούς με €20 ανά συνεδρία.
 • Διενέργεια κολονοσκόπησης ή γαστροσκόπησης με μέθη, με συμμετοχή του ασφαλισμένου €110 ανά εξέταση.
 • Σε περίπτωση που πραγματοποιήσει και τις δύο περιπτώσεις ταυτόχρονα, το σύνολο της συμμετοχής ανέρχεται στα €130.
 • Check up ανηλίκων και παιδιών χωρίς συμμετοχή (αφαιρείται από το πλαφόν)
 • Ειδικό check up ανηλίκων και παιδιών με καρδιολογική εξέταση, triplex καρδιάς και ιατρική βεβαίωση υγείας (αφαιρείται από το πλαφόν)
Ετήσια ασφάλιστρα
 • Για ηλικίες από 3 μηνών έως 65 ετών: €149.
 • Από 65 ετών και άνω: €229.
Εκπτώσεις

Έκπτωση 5% στο πρόγραμμα “Family” από τα δύο μέλη και άνω. Η έκπτωση παρέχεται στο δεύτερο μέλος και συνεχίζεται στο τρίτο, τέταρτο μέλος, κ.ο.κ.

Προηγούμενο άρθροΒλέποντας με θετική ματιά την αλλαγή στον χώρο εργασίας
Επόμενο άρθροΚαταβολή αποζημίωσης λόγω ηθικής βλάβης σε αυτοκινητικά ατυχήματα