Οι «νικητές τριμήνου» από τη Διεύθυνση Αποκλειστικού Δικτύου του κ. Τάσου Παυλίδη (Βόρεια Ελλάδα) της ΑΧΑ πέρασαν ένα χαλαρό τετραήμερο στο Βελιγράδι, μία από τις ομορφότερες ευρωπαϊκές πόλεις.

Το ταξίδι περιλάμβανε μια σειρά από δραστηριότητες, ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν όλες τις πτυχές της πόλης, ενώ στο πλαίσιο της διαμονής τους πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας για τη στρατηγική πωλήσεων του 2018.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα γραφικά δρομάκια του Βελιγραδίου και να γνωρίσουν από κοντά σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, όπως το φρούριο Καλεμεγκτάν που είναι κτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, και τον Άγιο Σάββα, τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων. Επιπλέον πραγματοποίησαν μια ημερήσια εκδρομή στην πόλη του Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνας, που διασχίζεται από τον Δούναβη.

Οι άνθρωποι της Διεύθυνσης του κ. Παυλίδη ανανέωσαν τη συνάντησή τους για τον επόμενο χρόνο, με την υπόσχεση να επαναλάβουν την παραγωγική επιτυχία της περσινής χρονιάς και το 2017.

Από τα κεντρικά γραφεία της ΑΧΑ, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής, κ. Ernesto Di Giorgio, καθώς και οι Επιθεωρητές Αποκλειστικού Δικτύου της Διεύθυνσης Πωλήσεων, κ.κ. Στάθης Γκίτικας και Γιάννης Γεωργίου, συμμετείχαν στο όμορφο τετραήμερο.

Προηγούμενο άρθροINTERAMERICAN: Κατάθεση ζωής με 126 μονάδες αίματος
Επόμενο άρθροΑναλογιστές από 13 χώρες στο τριήμερο σεμινάριο της Ένωσης Αναλογιστών