Εταιρείες

3P Insurance – Hellas Direct: Νέα στρατηγική συνεργασία

Συγχαρητήρια στην 3P Insurance και την Hellas Direct! Έμπρακτα, αυτά τα δύο σχήματα, η Πρακτορειακή 3P Insurance και η ασφαλιστική Hellas Direct, απέδειξαν με την πρωτοποριακή συνεργασία τους, όπως περιγράφεται στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί, ότι οι συνεργασίες είναι εφικτές –και είμαστε βέβαιοι και ευχόμαστε και αποδοτικές–, όταν συμπίπτει οι πρωτεργάτες να έχουν επαγγελματικό ανάστημα και κατάρτιση.

Όλοι λένε ότι οι συνεργασίες είναι επιβεβλημένες. Δεν αρκεί, όμως, η σκοπιμότητα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι στις συνεργασίες να υπάρχει η έξωθεν καλή μαρτυρία της αγοράς. Άλλο οικονομικές συναλλαγές (πωλήσεις χαρτοφυλακίου) και άλλο συνεργασίες ανάπτυξης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους –έτσι εμείς βλέπουμε τη συνεργασία της Hellas Direct με τη 3P Insurance.

Οι κ.κ. Τάκης Παλαιολόγος & Γιώργος Λούβαρης, επικεφαλής της 3P Insurance, και Αιμίλιος Μάρκου & Αλέξιος Πανταζής, συνιδρυτές και εκτελεστικοί διευθυντές της Hellas Direct, ανοίγουν δρόμους με αυτή τη συνεργασία.

Δημήτρης Ρουχωτάς

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

H 3P Insurance επισφραγίζει νέα στρατηγική συνεργασία με την Hellas Direct

Η 3P Insurance, προσαρμόζοντας τη στρατηγική της πολιτική σε ένα phygital μοντέλο λειτουργίας, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, επέλεξε να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συνεργάτες και ασφαλισμένους της, συνεργαζόμενη με μια εταιρεία που διαθέτει την τεχνογνωσία και έχει επενδύσει τεράστια ποσά σε inhouse τεχνολογία και καινοτόμα προϊόντα, την Hellas Direct. 

Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρεία, που βασίζεται στην τελευταία τεχνολογία και τη χρήση advanced analytics. Έχει την υποστήριξη μίας μακράς λίστας κορυφαίων επενδυτών, όπως η Portag3 Ventures, ο IFC (μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας), η Endeavor Catalyst, η Ευρωπαϊκή Επενδυτική Τράπεζα (EIB) και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), έχοντας συγκεντρώσει χρηματοδότηση πέρα των €56 εκατ. Η Hellas Direct λειτουργεί στην Ελλάδα και την Κύπρο εδώ και δέκα χρόνια, ένω έχει πρόσφατα ανακοινώσει την επέκταση της σε διάφορες χώρες των Βαλκανίων. 

Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να αξιοποιήσουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο μοντέλο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης φυσικών προσώπων, εκμεταλλευόμενοι την υψηλού επιπέδου ψηφιακή τεχνολογία και υπηρεσίες της Hellas Direct και το ποιοτικό και επαγγελματικό δίκτυο συνεργατών της 3P Insurance. Ως μέρος της συμφωνίας και ως ένα ισχυρό δείγμα εμπιστοσύνης προς τη διοίκηση της 3P, η Hellas Direct θα επενδύσει στην εταιρεία, αποκτώντας μειοψηφική συμμετοχή στο μετοχικό της κεφάλαιο. 

Η 3P Insurance αποτελεί ανεξάρτητη οντότητα και θα συνεχίσει να λειτουργεί με αυτονομία, τόσο στην επιχειρηματική της δραστηριότητα με συνεργασίες με διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες, όσο και στη διοίκησή της, από τους ήδη υπάρχοντες εταίρους και τον ήδη ορισθέντα καταστατικό διαχειριστή.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας