25 χρόνια ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Δίπλα στον άνθρωπο και την επιχείρηση

666

25 χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε φέτος, στις 10 Νοεμβρίου, η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, η in-house εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης του Ομίλου ΟΤΕ.

Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε, με πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς πράκτορες της χώρας, με σταθερή παρουσία στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Δίπλα στον άνθρωπο και την επιχείρηση, 25 χρόνια τώρα η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ προσφέρει υψηλής ποιότητας ασφαλιστικές λύσεις. Με αδιάλειπτη και συνεχή υποστήριξη των πελατών της, αλλά και με φιλικές και ανταγωνιστικές παροχές. Με στρατηγικό σχεδιασμό και ακολουθώντας το επιχειρηματικό της πλάνο, έχει χτίσει μια σταθερά αυξανόμενη πελατειακή βάση, με κύριο όγκο εργασιών τις επιχειρηματικές ασφαλίσεις και τις ασφαλίσεις προσώπων, που της εξασφαλίζουν υγιή ανάπτυξη.

Προσαρμοζόμενη στις απαιτήσεις διαφάνειας και εταιρικής διακυβέρνησης του Ομίλου ΟΤΕ, ακολουθώντας πιστά το Σύστημα Κανονιστικής Συμμόρφωσης (Compliance) και τους Κανόνες Διαχείρισης Ρίσκου (Risk Management), η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ κατόρθωσε όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και της ασφαλιστικής αγοράς. Σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και με ένα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που απαντά αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της.

Ακολουθώντας την ίδια στρατηγική και εστιασμένοι στο μήνυμα «Προστατεύουμε, Φροντίζουμε, Νοιαζόμαστε», που εκφράζει τη φιλοσοφία της εταιρείας, η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ θα συνεχίσει να επενδύει στον άνθρωπο και την επιχείρηση, παρέχοντας τις καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες τους.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΜανώλης Χαραλάμπης και Μάρκος Ροντογιάννης ενώνουν τις δυνάμεις τους
Επόμενο άρθροAIG: 4 παράγοντες που θα επηρεάσουν τις απαιτήσεις D&O