Διαμεσολαβούντες

2 νέα ατομικά προγράμματα ασφάλισης υγείας αποκλειστικής διάθεσης από τη MEGA Brokers

Τα δύο νέα προγράμματα ασφάλισης της Mega Brokers αναπτύχθηκαν αποκλειστικά σε συνεργασία με την HDI Global Speciality SE και την AKD insurance.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η εταιρεία MEGA BROKERS πραγματοποίησε με επιτυχία την επίσημη παρουσίαση των δύο νέων ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής & Υγείας, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου 2024, με τη συμμετοχή των συνεργατών της εταιρείας.

Κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης ήταν «Ανακαλύψτε το Μέλλον στις ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας: 2 νέα Ατομικά προγράμματα από τη Mega Brokers», το οποίο αντανακλούσε τη φιλοδοξία και τη δέσμευσή για την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κατάμεστη εκπαιδευτική αίθουσα, με τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των συνεργατών να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Αυτό αποτελεί αναμφισβήτητη απόδειξη της επιτυχίας και της ανταπόκρισης που είχε η παρουσίαση των νέων προγραμμάτων.

Ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, CEO στην MEGA BROKERS, εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχημένη παρουσίαση των δύο νέων προγραμμάτων Ζωής & Υγείας της εταιρείας. «Αυτά τα προγράμματα, τα οποία είναι αποκλειστικής διάθεσης, αποτελούν πηγή καινοτομίας στον χώρο των ασφαλίσεων. Η στενή συνεργασία τους με την HDI Global Speciality SE και την AKD insurance αναμένεται να προσφέρει σημαντικά οφέλη στους πελάτες της εταιρείας και να συμβάλει στην ανάπτυξή της σε αυτόν τον σημαντικό τομέα».

Ο κ. Γιάννης Παππάς, Διευθυντής Κλάδου Ζωής, σε δήλωση του ανέφερε: «Τα νέα προγράμματα ασφάλισης Ζωής & Υγείας που παρουσιάστηκαν στη συνάντηση είναι αποτέλεσμα προσπαθειών και συνεργασίας με τους κορυφαίους στον κλάδο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτά τα προγράμματα θα προσφέρουν στους πελάτες μας εξαιρετική κάλυψη και προστασία. Είναι μια σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας και μια ακόμα απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε τα καλύτερα στους συνεργάτες μας σε κάθε επίπεδο».

Η εταιρεία προσανατολίζεται πλέον σε τέτοιου είδους ενέργειες, που υποστηρίζουν τους συνεργάτες μας στην παροχή υπεραξίας στους πελάτες τους, ενισχύοντας έτσι την ηγετική της θέση στον κλάδο.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας