2 τόνους τρόφιμα πρόσφερε η Interlife για την ενίσχυση Κοινωνικών Παντοπωλείων και συσσιτίων

149

Με κίνητρο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο στην περίοδο των Χριστουγέννων,  η InterlifeΑσφαλιστική προχώρησε στη δωρεά 2 τόνων τροφίμων που διατέθηκαν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια.

Συγκεκριμένα αποδέκτες της προσφοράς ήταν η Ιερά Μητρόπολη Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης για το ημερήσιο συσσίτιο 450 ατόμων στην ενορία Αγίου Αθανασίου στον Εύοσμο, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής για το Κοινωνικό του Παντοπωλείο και ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων που έχει δημιουργήσει μόνιμες κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Κερατσινίου-Δραπετσώνας & Περάματος, στον Δήμο Πειραιά, στον Δήμο Νίκαιας και στον Δήμο Κορίνθου.

Η πρωτοβουλία αυτή συντάσσεται στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων της κοινωνίας που πλήττονται ιδιαίτερα από την Οικονομική Κρίση, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Προσφέρω Αλλιώς»που υλοποιεί η εταιρεία.

Παράλληλα με τις ενέργειες της εταιρείας, οι εργαζόμενοι στον Όμιλο Interlifeαποφάσισαν να συνδράμουν και αυτοί συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τα πρωινά γεύματα 250 παιδιών (που σιτίζονται από το συσσίτιο της ενορίας του Αγ. Αθανασίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης), είδη ρουχισμού, παπούτσια και παιδικά παιχνίδια.

Προηγούμενο άρθροΝέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας από τη Eurolife ERΒ
Επόμενο άρθροΗ Eurolife ERB συνεχίζει δυναμικά σε νέα γραφεία