1ος Διαγωνισμός Πωλήσεων της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ

2799
ERB mesitiki costa navarino

Με εξαιρετικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε ο 1ος Διαγωνισμός Πωλήσεων της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α., η οποία επιβράβευσε τους συνεργάτες της με ένα ταξίδι στο Costa Navarino.

Στηρίζοντας και αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή των συνεργατών στην επιτυχημένη επιχειρηματική της πορεία, η εταιρεία επιβράβευσε τους επιτυχόντες του πρώτου διαγωνισμού πωλήσεων με ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Costa Navarino.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο αειφόρο προορισμό, οι συνεργάτες γνώρισαν τη μοναδική ομορφιά της Μεσσηνίας και ήρθαν σε επαφή με τη φιλοσοφία του σεβασμού για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία και γαστρονομία.

Στόχος του διαγωνισμού ήταν η ενίσχυση της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ και του δικτύου συνεργατών της –ένα από τα σημαντικότερα κανάλια επαφής με τους πελάτες της, για την παροχή αξιόπιστων, εξατομικευμένων και ολοκληρωμένων λύσεων.

Μάλιστα, ο επόμενος διαγωνισμός που αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα, θα θέσει νέους δυναμικούς στόχους, με ακόμα μεγαλύτερες επιβραβεύσεις για τους συνεργάτες που θα συμμετάσχουν και θα καταφέρουν να διακριθούν.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και το ταξίδι επιβράβευσης των επιτυχόντων, ο κ. Νίκος Κάρκουλας, Σύμβουλος Διοίκησης Ανάπτυξης Δικτύων, σημείωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή των συνεργατών μας σε αυτόν τον πρώτο διαγωνισμό. Για εμάς αυτή η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης είναι εξαιρετικά σημαντική, γι’ αυτό και δίνουμε βαρύτητα στην καλλιέργεια και την εξέλιξή της. Το 2018 ήταν μόνο η αρχή. Για την επόμενη χρονιά σχεδιάζουμε έναν μεγαλύτερο διαγωνισμό, με ένα ακόμα πιο συναρπαστικό έπαθλο επιβράβευσης. Ευχαριστούμε λοιπόν τους συνεργάτες που συμμετείχαν στον πρώτο διαγωνισμό και καλούμε όλους να συμμετάσχουν και το 2019, στοχεύοντας σε ακόμα υψηλότερα αποτελέσματα».

Η κα Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α., δήλωσε σχετικά: «Στην ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ έχουμε βάλει τα θεμέλια για να δημιουργήσουμε ένα σημαντικό δίκτυο πωλήσεων, αναγνωρίζοντας την αξία του ασφαλιστικού συμβούλου για την υλοποίηση των στρατηγικών μας στόχων. Με αυτό το δίκτυο χτίζουμε, στην ουσία, σχέσεις ζωής. Για εμάς είναι σπουδαία η επιβράβευση των ανθρώπων που συμβάλλουν αποτελεσματικά στην κοινή ανοδική πορεία. Συνεχίζουμε δυναμικά και το 2019 δημιουργώντας αξία για όλους: την εταιρεία, τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους ανθρώπους μας».

Προηγούμενο άρθροΈνα Έργο, μια ιστορία. Μια εκπομπή από την ERGO Ασφαλιστική
Επόμενο άρθροΗ εκπαίδευση στην NP Aσφαλιστική δεν είναι στατική διαδικασία, αλλά δυναμική