1.100 μερίδες φαγητό μαγείρεψαν και πρόσφεραν τα στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών

530

Σε συνεργασία με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και την «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ»

 

Το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015, 100 εθελοντές – μέλη του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών έδωσαν ραντεβού στο «Κέντρο της Γης», στο Πάρκο Τρίτση, για να γιορτάσουν την Ημέρα Ασφάλισης με μία ξεχωριστή δράση εθελοντισμού και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Οι εθελοντές του Συνδέσμου προετοίμασαν, μαγείρεψαν, συσκεύασαν και παρέδωσαν σε διάφορα σημεία της Αθήνας, 1.100 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης, ξεπερνώντας ακόμη και τον αρχικό στόχο των 1.000 μερίδων.

«Ήταν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. Aισθανόμαστε ευχαρίστηση και υπερηφάνεια που μπορέσαμε μέσω αυτής της εθελοντικής δράσης να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας. Ζήσαμε τη συλλογική κουζίνα, συμμετείχαμε ενεργά σε όλη τη διαδικασία και βιώσαμε την χαρά του να προσφέρεις με προσωπική και ομαδική εθελοντική εργασία. Η διαδικασία της παράδοσης των μερίδων στους συνανθρώπους μας ήταν μια ανεπανάληπτη  εμπειρία, πλούσια σε συναισθήματα  για όλους. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και να εμπλουτίσουμε το έργο μας στην κοινωνική ευθύνη και αλληλεγγύη», δήλωσε ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Πρόεδρος του Συνδέσμου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και κοινωνικής νοημοσύνης «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ», η οποία καθοδήγησε τους εθελοντές σε όλη τη διαδικασία προετοιμασίας και παρασκευής των γευμάτων και του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» –της μη κερδοσκοπικής εταιρείας κατά της σπατάλης του περισσευούμενου φαγητού– που είχε την ευθύνη της οργάνωσης της διανομής του φαγητού σε ιδρύματα, εστίες αστέγων, συσσίτια, καταφύγια προσφύγων κ.ά.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Εταιρείες: CARPENTER TURNER – Πλατινένιος Χορηγός και MATRIX Ins. & Reins. Brokers  S.A. – Χρυσός Χορηγός.

{gallery}EKDILOSEIS_2/SESAE-cooking/SESAE-cooking-after{/gallery}

Προηγούμενο άρθρο5th ISACA Athens Chapter Conference, στις 24 Νοεμβρίου 2015
Επόμενο άρθροAlter Ego Facilities Management: Σημαντική Διάκριση στα Facilities Management Awards