Διαμεσολαβούντες

Την παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του ΕΕΑ Ζητά ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια

Επιστολή στο Γενικό Γραμματέα του ΕΕΑ, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, απέστειλαν, στις 20 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος και ο Οργανωτικός Γραμματέας του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια, κ.κ. Θεοχάρης Πετρίδης και Νίκος Κεχαγιάογλου.

Με την επιστολή αυτή ζητούν από τον κ. Χατζηθεοδοσίου τη θεσμική του παρέμβαση, «έναντι των επίσημων κυβερνητικών και επαγγελματικών φορέων, έτσι ώστε να προωθηθεί η άμεση επίλυση του αναιτιολόγητου αυτού παρατεταμένου μαρτυρίου που υποφέρουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, αλλά και να αποκατασταθεί το κύρος του βαριά πληττόμενου ασφαλιστικού χώρου».

«Ένα ζήτημα κορυφαίας σημασίας τόσο για τον ασφαλιστικό κλάδο όσο και για την εθνική οικονομία αποτελεί η παρατεταμένη εκκρεμότητα του ζητήματος των ανακλήσεων των εταιρειών του Ομίλου Ασπίς Πολλαπλασίων όμως διαστάσεων είναι οι ανθρωπιστικές συνέπειες που έχουν προκύψει από την παρατεταμένη αδράνεια ή ανικανότητα της πολιτείας να δώσει μια οριστική λύση στο ζήτημα», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην επιστολή προς τον κ. Χατζηθεοδοσίου, η οποία καταλήγει: «Είμαστε σίγουροι για τη θετική σας παρέμβαση και ευχόμαστε να υπάρξουν καλά αποτελέσματα για όλους μας».

Ανταποκρινόμενος στο αίτημά τους αυτό, ο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου απέστειλε στις 25/2/2013 επιστολή προς το νέο Πρόεδρο της ΕΑΕΕ, κ. Α. Σαρρηγεωργίου, και στις 27/2/13 επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα (με κοινοποίηση στους υφυπουργούς Οικονομικών, κ. Γ. Μαυραγάνη, και Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Α. Σκορδά, και το Γενικό Γραμματέα του ΥπΟικ, κ.Γ. Μέργο), ζητώντας τους να προωθήσουν από κοινού μια επωφελής για όλους επίλυση του ζητήματος. 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας