Διαμεσολαβούντες

Ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών της Mega Brokers στο Βελιγράδι

Η Mega Brokers SA επιβραβεύει πάντα τους συνεργάτες της για τις υψηλές επιδόσεις τους σε όλους τους Διαγωνισμούς Πωλήσεων που πραγματοποιούνται, δίνοντας έτσι το κίνητρο για την επίτευξη περισσότερων και μεγαλύτερων παραγωγικών στόχων.

Πρόσφατα, σε συνεργασία με τη Eurolife ERB Aσφαλιστική επιβράβευσε τους επιτυχόντες συνεργάτες της του Διαγωνισμού Πωλήσεων του Κλάδου Ζωής για το έτος 2015, με ένα ταξίδι σε μία από τις παλαιότερες ευρωπαϊκές πόλεις, το Βελιγράδι.

Οι συμμετέχοντες διέμειναν σε ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία της πόλης, το Hotel Metropol. Μέσα σε ένα ευχάριστο και εξαιρετικά φιλικό πνεύμα δείπνησαν στα υπέροχα και παραδοσιακά εστιατόρια, αλλά και πάνω σε πλωτό καραβάκι στον ποταμό Σάββα.

Μέσα από την ξενάγηση είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την πόλη, με τα στέκια και την έντονη πολιτιστική κίνηση που δικαίως, όπως διαπιστώθηκε από όλους, της έχουν χαρίσει τον τίτλο «Βερολίνο των Βαλκανίων».

Τους συνεργάτες συνόδευσαν από τη Mega Brokers SA, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής, κ. Ιωάννης Παππάς, ενώ από την πλευρά της Eurolife ERB συμμετείχε ο κ. Νίκος Χουλιάρας, Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας