Εκπαίδευση

Συνεργασία του InsuranceWebinars με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “Καινοτομία”

Το InsuranceWebinars.gr και το  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “Καινοτομία” που εδρεύει στην Λάρισα ανακοινώνουν την συνεργασία τους με στόχο τη δημιουργία και διοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά της Θεσσαλίας.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “Καινοτομία” που ιδρύθηκε το 2013, είναι Επιπέδου 2, είναι πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και υλοποιεί δεκάδες προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που απευθύνονται σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες.

Το InsuranceWebinars.gr θα προσφέρει την εμπειρία του στη δημιουργία εξειδικευμένων σεμιναρίων για τον ασφαλιστικό χώρο, θα προσφέρει κατάλληλους και έμπειρους εισηγητές και θα σχεδιάσει ειδική θεματολογία σύμφωνα με τις πάγιες αλλά και τις έκτακτες ανάγκες της αγοράς. Αντίστοιχα, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “Καινοτομία” θα είναι ο αποκλειστικός φορέας υλοποίησης των εξειδικευμένων αυτών σεμιναρίων για όλη την Θεσσαλία.

Πέραν αυτών, το insurancewebinars.gr θα εργάζεται συνεχώς στην κατεύθυνση της δημιουργίας ακόμη πιο βελτιωμένων και καινοτόμων μεθόδων διεξαγωγής των σεμιναρίων, πάντα με βασικό άξονα την συνεχή και σταθερή επιμόρφωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της περιφέρειας Θεσσαλίας.

 «Η νέα μας αυτή συνεργασία είναι μία ακόμα κίνηση στη δημιουργία ενός σταθερού πανελλαδικού δικτύου φορέων επιμόρφωσης για το σύνολο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών αλλά και των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς και θα συνεχίσουμε με σειρά συνεργασιών με τοπικούς εκπαιδευτικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα.  Η εκπαίδευση και η επιμόρφωση αποτελούν τον μοναδικό δρόμο για την αναβάθμιση της αγοράς μας, την επαγγελματική υπόσταση των διαμεσολαβητών, την προσέγγιση των καταναλωτών και την κάλυψη των ασφαλιστικών τους αναγκών», δήλωσε, με αφορμή τη συνεργασία, ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, ιδρυτής του insurancewebinars.gr.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας