Διαμεσολαβούντες

Στο Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή για την General Commodities

Επιστολή προς το Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή,  κ. Γ. Στεργίου, απηύθυνε στις 20/9/2013, η ΠΟΑΔ, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την εταιρεία-φάντασμα GENERAL COMMODITIES TRADE PART OF LEV INS. Στην επιστολή που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της ΠΟΑΔ, κ. Αλέξανδρο Ραφαηλίδη, και τη Γενική Γραμματέα, κα Όλγα Νικολαΐδη, αναφέρονται τα εξής:

Αξιότιμε Κύριε Στεργίου,

Εδώ και εννέα μήνες δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μια ασφαλιστική εταιρεία-φάντασμα υπό την επωνυμία GENERAL COMMODITIES TRADE PART OF LEV INS.

  1. Δεν υπάρχει τέτοια εταιρεία καταχωρημένη στην Τράπεζα της Ελλάδος.
  2. Πρόσφατα μάλιστα εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 9199/13 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου [διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων], η οποία απαγορεύει στη GENERAL COMMODITIES να χρησιμοποιεί λογότυπα και τίτλους της LEV INS.
  3. Τα ασφαλιστήρια είναι παράνομα, η Τροχαία δεν τα αναγνωρίζει, και οι ασφαλισμένοι το διαπιστώνουν τη στιγμή του ατυχήματος, όντες πλέον υπόλογοι έναντι του παθόντος με την προσωπική τους περιουσία, αν διαθέτουν.

Θεωρούμε ότι στα πλαίσια προστασίας των καταναλωτών θα πρέπει να γίνει άμεση σύσταση προς τους ασφαλισμένους για αλλαγή ασφαλιστικής εταιρείας και ό,τι άλλο κρίνετε επιβεβλημένο.

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας