Διαμεσολαβούντες

Στη SafeLine A.E. ο κ. Δημήτρης Πολυχρόνης

Στο πλαίσιο της κινητικότητας και των ανακατατάξεων που συντελούνται στην ασφαλιστική αγορά και με γνώμονα την περαιτέρω ποιοτική αναπτυξιακή πορεία της,  η  Safe Line Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις ΑΕ αποφάσισε την εντονότερη παρουσία της στο χώρο, μέσω συνεργειών με άλλα διαμεσολαβούντα πρόσωπα.

Για  το λόγο αυτό,  ανέθεσε  στον  κ. Δημήτρη Πολυχρόνη  τα  καθήκοντα του Συμβούλου Ανάπτυξης Εργασιών της Εταιρείας, με αρμοδιότητα την οργάνωση και την ανάπτυξη των Συνεργασιών της εταιρείας και κατ’ επέκταση και των πωλήσεών  της.

Ο κ. Πολυχρόνης διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά και έχει εργασθεί σε θέσεις  ευθύνης  μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών, στον τομέα των πωλήσεων και ειδικότερα της ανάπτυξης δικτύων Συνεργατών.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου, «η υφιστάμενη λειτουργική δομή της εταιρείας, η πλήρης και σύγχρονη μηχανογραφική της υποστήριξη, το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και κυρίως, η ιστορία και η πετυχημένη πολύχρονη επαγγελματική παρουσία των ιδρυτών της, αποτελούν εγγύηση για το μέλλον.

Κάθε περαιτέρω ενέργεια και κάθε νέα συνεργασία θα στηρίζονται στον επαγγελματισμό και στην ποιότητα και θα στοχεύουν, αφενός στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των Διαμεσολαβητών που θα συνεργαστούν με την εταιρεία και αφετέρου στην εξασφάλιση των πιο πρόσφορων λύσεων για τους Πελάτες».

Η  εταιρεία  SafeLine  Α.Ε.,  ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2007 και προήλθε από τη σύμπραξη των All Risks Agents των Γιάννη Πολίτη, Αλέξανδρου Ραφαηλίδη και Γιώργου ΣισμάνηG Insurance Agents των Θρασύβουλου και Ναταλίας Γρηγοριάδη και το Ασφαλιστικό Πρακτορείο των Αθανασίας Δερμιτζάκη και Γιώργου Στράφτη.  Όλοι τους είναι ασφαλιστές δεύτερης και τρίτης γενιάς, αλλά και στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς με βαθιά γνώση και εμπειρία χρόνων.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας