Διεθνή

Στη Μάλτα το 6ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe

Στη Μάλτα, στις 12 Ιουνίου 2014, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe και η ΕΑΕΕ  καλεί τα μέλη της να φροντίσουν έγκαιρα για τη συμμετοχή τους, καθώς πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς που θα συγκεντρώσει σημαντικές προσωπικότητες από το διεθνή ασφαλιστικό κλάδο.

Το φετινό συνέδριο έχει θέμα: «The challenge of change: global insurance trends». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς, κ. Michel Barnier, o οποίος φτάνοντας στο τέλος της θητείας του θα αναφερθεί στις νομοθετικές ρυθμίσεις που επιτεύχθηκαν στον ασφαλιστικό κλάδο αλλά και σ’ αυτές που εκκρεμούν.

Φέτος, για πρώτη φορά θα υπάρξουν διαδραστικές θεματικές ενότητες που θα συμπληρώσουν τις κεντρικές ομιλίες και τα πάνελ. Έτσι θα υπάρξουν φόρουμ για ομαδικές συζητήσεις με κορυφαίους ειδικούς στους τομείς τηλεματικής, συνταξιοδοτικών παροχών, επενδύσεων και πρόβλεψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών. Εμπειρογνώμονες ως συντονιστές και ως ομιλητές θα εστιάσουν στον τρόπο με τον οποίο η ασφαλιστική βιομηχανία θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στους τέσσερις αυτούς τομείς κλειδιά.

Μεταξύ των λοιπών εισηγητών του συνεδρίου θα είναι ο κ. Peter Braumüler, Πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της ΙAIS (International Association of Insurance Supervisors), ο κ. Gabriel Bernardino, πρόεδρος της EIOPA (European Insurance and Occupational Pensions Authority), o κ. Klaus Wiedner, Προϊστάμενος Διοικητικής μονάδας, Ασφάλειες και Συντάξεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στο συνέδριο καθώς και για το κόστος αυτού μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://conference.insuranceeurope.eu/.

Η περίοδος εγγραφών διαρκεί μέχρι τις 30 Μαΐου 2014.

Για τις ανάγκες του συνεδρίου οι διοργανωτές έχουν προ-κρατήσει συγκεκριμένο αριθμό δωματίων στα ξενοδοχεία Hilton Hotel, St. Julian’s Malta (όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο) και στο κοντινό ξενοδοχείο The George Malta Hotel μέχρι τις 13 Μαΐου και 27 Απριλίου αντίστοιχα.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου, όπως ισχύει έως σήμερα, εδώ.

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας