Εταιρείες

Στην Πράγα ταξίδεψαν οι συνεργάτες της ΑΧΑ από τη Διεύθυνση του Τάσου Παυλίδη

Οι «νικητές τριμήνου» από τη Διεύθυνση του Τάσου Παυλίδη πέρασαν ένα χαλαρό εργασιακό τριήμερο στην Πράγα, μία από τις ομορφότερες ευρωπαϊκές πόλεις, από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Το τριήμερο περιλάμβανε μια σειρά από δραστηριότητες με στόχο οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν όλες τις πτυχές της πόλης, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και μια συνάντηση, με θέματα όπως η στρατηγική πωλήσεων για το 2016, το νέο πρόγραμμα υγείας Mediσυν 2, η περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα γενικών ασφαλίσεων και οι προωθητικές ενέργειες πωλήσεων.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα γραφικά δρομάκια της μεσαιωνικής πόλης της Πράγας, να συμμετάσχουν σε βραδινή κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα και να γνωρίσουν από κοντά τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης.

Οι άνθρωποι της Διεύθυνσης του κ. Παυλίδη ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο, με την υπόσχεση να επαναλάβουν την παραγωγική επιτυχία της περσινής χρονιάς και το 2016. Από τα κεντρικά γραφεία της ΑΧΑ, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Ernesto Di Giorgio, και ο Επιθεωρητής Αποκλειστικού Δικτύου της Διεύθυνσης Πωλήσεων, Στάθης Γκίτικας, συμμετείχαν στο όμορφο τριήμερο.                    

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας