Διαμεσολαβούντες

ΣΕΜΑ: Ημερίδα για την Ασφάλιση Πιστώσεων

Ανοιχτή συζήτηση με τίτλο «Ασφάλιση Πιστώσεων: Εργαλείο ή Mύθος;» οργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), με την υποστήριξη της Atradius και της Euler Hermes, των δύο ισχυρότερων παγκοσμίως ομίλων στον κλάδο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου 2013, στις 17:00, στο Μουσείο Αυτοκινήτου, Γ΄ Σεπτεμβρίου και Ιουλιανού 33, στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η Επιτροπή Μελών & Προστιθέμενης Αξίας του ΣΕΜΑ, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των Μεσιτών Ασφαλίσεων και των στελεχών τους και εν γένει των Διαμεσολαβούντων Προσώπων στην Ιδιωτική Ασφάλιση.  

Κατά τη διάρκεια  της ανοιχτής συζήτησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Atradius, Μάκης Τζέης, και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Euler Hermes Emporiki, Αλέξης Ι. Γαβριήλογλου, θα πραγματοποιήσουν μια πραγματικά πρωτότυπη – κοινή τοποθέτηση για τις Ασφαλίσεις Πιστώσεων και εν συνεχεία θα απαντήσουν σε ερωτήματα που θα τεθούν από το κοινό.

Στους στόχους της ανοικτής συζήτησης περιλαμβάνονται η αποσαφήνιση των «γκρίζων» ζωνών στις Ασφαλίσεις Πιστώσεων και η ανάδειξη του πραγματικού ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει ο κλάδος για τη στήριξη της οικονομίας, την τόνωση των εξαγωγών και γενικότερα την ενίσχυση του επιχειρείν στην Ελλάδα, σε μια περίοδο κατά την οποία στην πλειονότητά τους οι Ελληνικές επιχειρήσεις αναζητούν εργαλεία χρηματοδότησης των εμπορικών και  επενδυτικών τους δραστηριοτήτων.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας