Προϊόντα

Προϊόντα «νέας γενιάς» από την D.A.S. Hellas

 

Δύο νέα προϊόντα νομικής προστασίας στοχευμένα σε «επαγγελματίες και επιχειρήσεις» και στην  «κατοικία»,  προωθεί στην αγορά η εταιρεία D.A.S. Hellas.
Όπως αναφέρει σχετικά η Διευθύνουσα Σύμβουλος της D.A.S., κα Νάντια Σταυρογιάννη, «Οι άνθρωποι της DAS ανταποκρίνονται στα όσα σήμερα θέλει ένας πολίτης. Υψηλή ποιότητα σε σωστό κόστος. Τα νέα συμβόλαια σχεδιάστηκαν από την εταιρεία με έμφαση στις παροχές τους, το προσιτό  κόστος απόκτησής τους και την παροχή λύσεων σε καθημερινά προβλήματα.  Αποτελούν απάντηση στις αυξημένες ανάγκες που διαμορφώνονται στην επαγγελματική και ιδιωτική ζωή και στοιχίζουν σε χρόνο και χρήμα».

Εξώδικος συμβιβασμός
Το πρώτο προϊόν αφορά τον «Εξώδικο Συμβιβασμό Ζημιών», θέμα, που προβληματίζει τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε καθημερινή διαδικασία συναλλαγών καθώς και τους ιδιώτες για περιπτώσεις διεκδίκησης αποζημιώσεων. Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου, η αξία του προϊόντος είναι μεγάλη, καθώς η επίτευξη εξώδικου συμβιβασμού είναι πολλές φορές προσφιλέστερη αντιμετώπιση από την δικαστική επίλυση. Στη διαδικασία αυτή η DAS έχει μεγάλη εμπειρία και λειτουργεί προς όφελος των πελατών της.  Η συστηματική, μεθοδική και στρατηγικά σχεδιασμένη προσέγγιση που ακολουθούν τα καταρτισμένα στελέχη της εταιρείας, αποτελεί το καθοριστικό στοιχείο για την επίτευξη του εξωδικαστικού συμβιβασμού ζημιών. Η εξειδικευμένη γνώση της D.A.S.  – Hellas, με την ηγετική θέση της στον κλάδο Νομικής Προστασίας, επιτρέπουν στην σωστή διαχείριση των υποθέσεων και την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Το νέο πρόγραμμα παρέχει: ταχύτατη και αποτελεσματική διεκπεραίωση εκκρεμών υποθέσεων, εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου.

Προστασία Κατοικίας
Το δεύτερο νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που προωθεί η DAS, επίσης, καταρτίστηκε με γνώμονα τις διευρυμένες παροχές και το προσιτό κόστος και αφορά τη «Νομική Προστασία Κατοικίας». Μέσω του συμβολαίου αυτού η εταιρεία παρέχει προστασία για ζημιές που θα συμβούν στη κατοικία από υπαιτιότητα άλλων.  

Κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια που έχει αυτό το συμβόλαιο με την στήριξη της DAS  μπορεί να διεκδικήσει απαιτήσεις για ζημιές που προκλήθηκαν στην οικία από γείτονες, συνεργεία, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, κακή λειτουργία μηχανημάτων, από ελαττωματικές συσκευές εξοπλισμού, διαφορές με την ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει την κατοικία με συμβόλαιο περιουσίας και πολλά άλλα. Το συγκεκριμένο συμβόλαιο αποτελεί σημαντικό εργαλείο προστασίας των καταναλωτών από τα αδικαιολόγητα κόστη που αναγκάζονται να πληρώνουν για ζημιές που τις προκάλεσαν τρίτοι. Και αυτό διότι μπορούν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις και να βρουν το δίκιο τους, που χωρίς το συμβόλαιο Νομικής Προστασίας αδυνατούν λόγω των  εξόδων που απαιτούνται.  

«Στόχος μας είναι η Νομική Προστασία να στηρίξει τον κάθε πολίτη να διεκδικήσει το δίκιο του. Με τον εμπλουτισμό των προϊόντων μας θέλουμε να δώσουμε στους καταναλωτές μια καλή  πρόταση για να αξιοποιήσουν τα οφέλη της νομικής προστασίας και στους συνεργάτες μας εργαλεία ώστε να ανοίξουν νέες αγορές και να διαδώσουν την νομική προστασία. Τα προϊόντα νέας γενιάς προσφέρουν νομική προστασία σε  προσιτές τιμές και με σημαντικές παροχές και είναι προς το συμφέρον όλων», τονίζει με τη σειρά του ο Διευθυντής Πωλήσεων της D.A.S., κ. Γιώργος Τάσσης.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας