Άρθρα

Προτάσεις ασφάλισης για φοιτητές από τη Συνεταιριστική Ασφαλιστική

Της Νεκταρίας Μπέσσα, Δ/ντριας Διοικητικού & Ανάπτυξης

 

Η αξία ασφάλισης για κάθε άνθρωπο είναι πολύ σημαντική και φυσικά αυτό ισχύει και για τους φοιτητές, οι οποίοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν έκτακτες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της φοιτητικής τους ζωής.  Έτσι, λοιπόν, είναι απαραίτητο είτε ο ίδιος ο φοιτητής είτε το οικογενειακό του περιβάλλον να έχει φροντίσει να ασφαλιστεί σωστά, ώστε να είναι σε θέση να αφοσιωθεί απερίσπαστος στις σπουδές και στην πρόοδό του.

Ένα από τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά προϊόντα είναι η Ασφάλιση Ζωής με τις συμπληρωματικές καλύψεις νοσοκομειακών και εξωνοσοκομειακών δαπανών, σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας στον ασφαλισμένο, στη συγκεκριμένη φάση της ζωής του αλλά και στη μετέπειτα πορεία του.

Ένα άλλο προϊόν που θεωρούμε εξίσου σημαντικό στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική είναι το αποταμιευτικό μας πρόγραμμα.  Εδώ μπορεί η οικογένεια του φοιτητή να επιλέξει ένα προϊόν, βάσει του οποίου θα αποταμιεύεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα το ποσό που έχει συμφωνηθεί, ώστε στη λήξη του προγράμματος ο φοιτητής να λάβει ένα σημαντικό ποσό, για τις σπουδές του!

Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την ασφάλιση της περιουσίας του φοιτητή, όπως την ασφάλιση του κτηρίου και του περιεχομένου της κατοικίας, την ασφάλιση του αυτοκινήτου, αν είναι ο ίδιος κάτοχος, και πολλές άλλες ανάγκες για τις οποίες θα πρέπει να μεριμνήσει.

Νοσοκομειακά Προγράμματα

Τα νοσοκομειακά προγράμματα της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής παρέχουν ακριβώς ό,τι χρειάζεται ένας φοιτητής, γιατί παρέχουν υπηρεσίες ανώτερης αξίας στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Η προσεκτική τιμολόγηση των προγραμμάτων αυτών επιτρέπει στον ασφαλισμένο να τα εντάξει στον οικονομικό του προϋπολογισμό, χωρίς να απαιτείται να στερηθεί άλλα βασικά αγαθά, ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την νοσοκομειακή του περίθαλψη με αξιοπρέπεια!

Γιατί, όμως, διαφέρουν τα νοσοκομειακά προγράμματα της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής;

  • Σταθερά ασφάλιστρα κάθε χρόνο χωρίς αναπροσαρμογή μέχρι και 10 έτη.
  • Ισόβια Κάλυψη.
  •  Ελεύθερη επιλογή του Νοσοκομείου για τον ασφαλισμένο.
  •  Χωρίς «πλαφόν» στις αμοιβές γιατρών, αναισθησιολόγων κ.τ.λ..
  •  Αποζημίωση ασφαλισμένου εντός 10 ημερών.
  •  Το πιο συμφέρον ασφάλιστρο για τον ασφαλισμένο.

Πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικίας

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έχει σχεδιάσει ειδικά πακέτα ασφάλισης κατοικίας και περιεχομένου, τα οποία μπορεί ο ασφαλισμένος να επιλέξει βάσει των δικών του αναγκών και της οικονομικής του ευχέρειας.

Οι καλύψεις των Προγραμμάτων Ασφάλισης Κατοικίας ενδεικτικά είναι:

* Πυρκαγιά, Κεραυνός * Πυρκαγιά από δάσος, θάμνους, χόρτα *  Ευρεία έκρηξη * Καπνός * Πτώση αεροσκάφους *  Πρόσκρουση οχήματος *  Τρομοκρατικές Ενέργειες l Πλημμύρα, * Καταιγίδα, Θύελλα *  Χιόνι, Χαλάζι *  Διάρρηξη σωληνώσεων *  Θραύση Κρυστάλλων (μέχρι το ποσό των 2.000 ευρώ) *  Βραχυκύκλωμα (μέχρι το ποσό των 1.000 ευρώ) *  Κακόβουλες Ενέργειες *  Στάσεις, Απεργίες, Πολιτικές Ταραχές *  Αστική Ευθύνη Πυρός – Έκρηξης – Ζημιών από νερά *  Κλοπή μετά από διάρρηξη – αναρρίχηση * Ζημιές στο Ασφαλισμένο Κτήριο * Φωτιά & ζημιές από Σεισμό.

Ένα εξίσου σημαντικό προνόμιο των πακέτων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής είναι οι ΔΩΡΕΑΝ Παροχές σε όλα τα πακέτα ασφάλισης κατοικίας.

Πρόγραμμα  Ασφάλισης Αυτοκινήτου

Η έννοια της ασφάλισης στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική αποκτά αξία… την ίδια αξία που έχουν τα χρήματα των ασφαλισμένων μας! Για τον λόγο αυτόν έχουν προσαρμοστεί τα ασφάλιστρα των πελατών ακριβώς στις δικές τους ανάγκες, χωρίς περιττές ή ελλιπείς καλύψεις. Κάθε ασφαλισμένος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει, μέσα από μία ευρεία γκάμα πακέτων ασφάλισης αυτοκινήτου, αυτό που είναι ιδανικό για τις δικές του ανάγκες.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι καλύψεις ασφάλισης αυτοκινήτου που περιλαμβάνουν τα πακέτα ασφάλισης της Εταιρείας: *  Αστική ευθύνη (Σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) *  Υλικές ζημιές αυτοκινήτου από ανασφάλιστο όχημα *  Προστασία Bonus Malus l Νομική προστασία * Προσωπικό Ατύχημα * Πυρκαγιά * Τρομοκρατικές ενέργειες * Κακόβουλες ενέργειες * Ολική κλοπή * Μερική κλοπή *  Ζημιές ιδίου αυτοκινήτου (Μικτή) *  Θραύση κρυστάλλων *  Κακόβουλες πράξεις Ιδίων Ζημιών *  Φυσικά Φαινόμενα Ιδίων Ζημιών * Οδική Βοήθεια.

Το δυνατό σημείο της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής είναι το εύρος των προϊόντων της, τα οποία απευθύνονται σε όλους όσους αναζητούν απλές ασφαλιστικές λύσεις, κατανοητούς όρους, δίκαιη αποζημίωση και αξιόπιστες καλύψεις. Το ασφαλιστικό προϊόν λόγω της ιδιαιτερότητάς του να αξιολογείται μόνο κατά την αποζημίωση του ασφαλισμένου, εφόσον επέλθει ο κίνδυνος, θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο για τις ανάγκες του καθένα ξεχωριστά, για να είμαστε σίγουροι ότι αξιολογείται ως μία value for money υπηρεσία. Για τον λόγο αυτόν, ο φοιτητής ή η οικογένειά του καλείται να επιλέξει εκείνος το προϊόν που του ταιριάζει, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών μας, και όχι να επιλέξουμε εμείς γι’ αυτόν, περιορίζοντας το εύρος της επιλογής του σε προκάτ προϊόντα.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας