Οι Μεσίτες Ασφαλίσεων στηρίζουν το επιχειρείν και τη διεθνή εικόνα της χώρας

364

Με τη συμμετοχή 350 προσκεκλημένων από την εγχώρια και διεθνή ασφαλιστική και αντασφαλιστική αγορά, ο ΣΕΜΑ  διοργανώνει στις 25 Σεπτεμβρίου εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.) και αποτελεί pre-event του 15ου ετήσιου ασφαλιστικού και αντασφαλιστικού συνεδρίου της Ύδρας (26-28 Σεπτεμβρίου).

Ο χώρος του Μουσείου της Ακρόπολης επελέγη με σκοπό τη συμβολή του στην προβολή της χώρας στο μεγάλο αριθμό των φιλοξενουμένων στελεχών της διεθνούς ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς, που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Στους στόχους της επετειακής εκδήλωσης εντάσσονται:

  • ο εορτασμός 25 χρόνων αδιάλειπτης προσφοράς των διαμεσολαβούντων στο οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας,
  • η προβολή των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου σε ολόκληρο τον επιχειρηματικό κλάδο και
  • η σύσφιγξη των σχέσεων συνεργασίας των μεσιτών με τους εκπροσώπους της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς

Μεταξύ των ομιλητών στην εκδήλωση της 25ης Σεπτεμβρίου είναι ο κ. Πάνος  Παναγιωτόπουλος, υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και ο κ. Αθανάσιος Σκορδάς, υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Κύριος ομιλητής, με θέμα «Το αύριο της Διαμεσολάβησης», θα είναι ο κ. Alessandro De Besi, Πρόεδρος BIPAR, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διαμεσολαβούντων.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων Ε.Α.Ε.Ε. και Επίτιμος Πρόεδρος του Σ.Ε.Μ.Α., καθώς και ο κ. Γιώργος Καραβίας, Πρόεδρος του Συνδέσμου.

Με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων από την ίδρυση του Σ.Ε.Μ.Α., ο κ. Γιώργος Καραβίας, επεσήμανε σε δήλωσή του, ότι «οι μεσίτες ασφαλίσεων θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή της ασφαλιστικής αγοράς έτοιμοι να συνδράμουν τα μέγιστα για τη στήριξη του κλάδου, αλλά και της οικονομίας συνολικά. Σε μια περίοδο που η χώρα δοκιμάζεται από τις σκληρές συνθήκες της ύφεσης, οι μεσίτες ασφαλίσεων ήδη συμμετέχουν ενεργά στη γενικότερη προσπάθεια στήριξης της κοινωνίας που κινείται στα όρια των αντοχών της, αλλά και του επιχειρείν, ώστε όχι απλά να επιβιώσει της κρίσης, αλλά να εξέλθει αυτής ισχυρότερο». Σύμφωνα με τον κ. Καραβία, «ο Σ.Ε.Μ.Α. δεσμεύεται ότι θα εντείνει τις πρωτοβουλίες του αυτές διεκδικώντας δυναμικότερη παρουσία στα κοινά, αλλά και ουσιαστικότερες λύσεις για τον κλάδο, την οικονομία και την κοινωνία».

Οι χορηγοί για την εκδήλωση εορτασμού των 25 χρόνων λειτουργίας του ΣΕΜΑ είναι:

  • Πλατινένιοι χορηγοί: ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α και  MATRIX ΑΕ INSURANCE & REINSURANCE BROKERS
  • Χρυσός χορηγός: EUROLIFE ERB ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
  • Αργυροί χορηγοί: ATE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ALLIANZ ΕΛΛΑΣ Α.Α.Ε, ERGO Α.Α.Ε.Ζ, EUROBROKERS ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε, GENERALI HELLAS Α.Α.Ε, INTERAMERICAN και MILLER INSURANCE SERVICES LLP
  • Χορηγοί: ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α, ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε.Γ.Α, ΠΑΣΚΑΛ & ΣΤΡΑΤΗΣ Α.Ε, ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦ. & ΑΝΤΑΣΦ. ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α.Ε, ACCENTURE Α.Ε, AIG ΕΛΛΑΣ Α.Ε, AMLIN, AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, D.A.S HELLAS A.E, INTERNATIONAL LIFE, LLOYDS, METLIFE ALICO Α.Ε.Α.Ζ, TAXIPLON HELLAS A.Ε
  • Υποστηρικτές: ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.Γ.Α, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ASSET CONSULTING – ΚΡΕΤΣΟΒΑΛΗΣ Α. – ΠΑΣΧΟΥΛΑΣ Σ. ΟΕ
  • Χορηγός Επικοινωνίας: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
  • Χορηγός Επικοινωνίας Internet: www.naftemporiki.gr
  • Χορηγός Ταχυμεταφορών: SPEEDEX ΑΕ Ταχυμεταφορών

 

Προηγούμενο άρθροΑσφάλειες Μινέττα: Ταξίδι στη Σκωτία
Επόμενο άρθροΈναρξη συνεργασίας Ευρωκλινικής Αθηνών με την ΑΤΕ Ασφαλιστική