Διαμεσολαβούντες

Νέα ιστοσελίδα δημιούργησε ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων ανακοίνωσε τη δημιουργία της νέας του ιστοσελίδας www.sadx.gr

Με αφορμή αυτό, το ΔΣ του ΣΑΔΧ σημειώνει τα ακόλουθα:

Η ασφάλιση είναι ανθρώπινη πρόνοια ενάντια στις αντιξοότητες της ζωής. Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε να συμβούν καταστάσεις που υπερβαίνουν τις δυνάμεις μας, μπορούμε όμως να εκμηδενίσουμε τις οικονομικές απώλειες που προκαλούν, έχοντας επιλέξει την κατάλληλη μορφή ασφάλισης.

Ο ασφαλιστής είναι ο επαγγελματίας που εμπιστεύεστε, για να συνθέσει και να προτείνει το ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.
Είναι μαζί σας από τη σύναψη της ασφάλισης μέχρι και την εκπροσώπησή σας σε περίπτωση ζημιάς, φροντίζοντας να δίνει προστιθέμενη αξία στο συμβόλαιό σας.
Κύριο μέλημά του είναι η επαρκής κάλυψη των αναγκών του ασφαλισμένου, σύμφωνα πάντα με την οικονομική του κατάσταση. Εφόδιά του η πιστοποίηση ασφαλιστικών γνώσεων από την εποπτεύουσα αρχή, που είναι η Τράπεζα της Ελλάδος, και η συνεχής εκπαίδευσή του από ασφαλιστικές εταιρείες και ανεξάρτητους οργανισμούς.

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων είναι το συγκέρασμα της φωνής των Χανιωτών ασφαλιστών σε μία. Δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2013, με σκοπό να διεκδικήσει και να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των επαγγελματιών του κλάδου, να προβάλει και να ανυψώσει το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης στο ευρύ κοινό και να συμβάλει με όποιο τρόπο μπορεί στο γενικότερο καλό του τόπου.

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Σ.Α.Δ.Χ. Περιηγηθείτε σε αυτή για να βρείτε στοιχεία επικοινωνίας των μελών, να διαβάσετε το καταστατικό του συλλόγου, να ενημερωθείτε για θέματα ασφαλιστικού ενδιαφέροντος καθώς επίσης για τις προσεχείς εκδηλώσεις – δράσεις μας.

Με τιμή, 

Για το ΔΣ του Σ.Α.Δ.Χ.

Δημήτρης Σκιτζής      Δημήτρης Μουντάκης

Πρόεδρος                   Γεν. Γραμματέας

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας