Εταιρείες

Με τα δίκτυά της γιόρτασε τα θετικά αποτελέσματα του 2012 η ΑΤΕ Ασφαλιστική

Με δύο εκδηλώσεις αφιερωμένες στους ανθρώπους των Πωλήσεων, του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών και του Εταιρικού Δικτύου, που στέκονται δίπλα στην εταιρεία περισσότερο από τρεις 10ετίες, γιόρτασε η ΑΤΕ Ασφαλιστική τα αποτελέσματα της περσινής χρονιάς, κατά την οποία τα κέρδη ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Οι εκδηλώσεις, που διοργανώθηκαν για το Δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών (Μεσίτες & Πράκτορες Ασφαλίσεων) στο Dreams στα Αστέρια Γλυφάδας και στον Ιστιοπλοϊκό  Όμιλο για το Εταιρικό Δίκτυο, σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Στην εκδήλωση του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών χαιρετισμό απηύθυναν ο A’ Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Τρ.  Λυσιμάχου, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ι. Χατζηιωσήφ, καθώς και η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, κα  Μαργαρίτα Αντωνάκη, ενώ παραβρέθηκαν τα στελέχη των πωλήσεων, του marketing και των Κλάδων Ζημιών και Ζωής καθώς και οι μεγαλύτεροι συνεργάτες και τα στελέχη των Δικτύων Πωλήσεων της Εταιρείας. 

Στην εκδήλωση των Συντονιστών Διευθυντών των Γραφείων Πωλήσεων, που διοργανώθηκε στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο, με αφορμή το  προγραμματισμό δράσης και τη στοχοθεσία του β’ εξαμήνου 2013, δόθηκε η ευκαιρία στην ιεραρχία του Εταιρικού Δικτύου της ΑΤΕ Ασφαλιστικής να ενημερωθεί για την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της Εταιρείας το α’ εξάμηνο του 2013.

Την ευθύνη του συντονισμού και της διοργάνωσης των πιο πάνω εκδηλώσεων είχαν, αντίστοιχα, οι Διευθυντές Πωλήσεων των πιο πάνω Δικτύων κ.κ. Α. Παπαδόπουλος  και Ι. Παπουτσάς, σε συνεργασία με το Διευθυντή Marketing και Εκπαίδευσης, κ. Ι. Σηφάκη, και την πολύτιμη βοήθεια των στελεχών των δύο Διευθύνσεων. 

Τους επικεφαλής των Γραφείων Πωλήσεων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, ο οποίος τους ενημέρωσε για τα παραγωγικά αποτελέσματα της Ασφαλιστικής Αγοράς για το α’ 6μηνο του 2013, καθώς επίσης και για την αντίστοιχη δραστηριότητα της Εταιρείας το ίδιο χρονικό διάστημα, η οποία απέφερε σημαντικά κέρδη για την Εταιρεία. Ο κ. Χατζηιωσήφ αναφέρθηκε, επίσης, στο σχεδιασμό των νέων προϊόντων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, τα οποία στοχεύουν κυρίως στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

Στις εργασίες που ακολούθησαν, στελέχη της διοίκησης από τους κλάδους ζωής και οικονομικών υπηρεσιών είχαν τη  ευκαιρία να παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες τα νέα προϊόντα που σχεδιάζει η εταιρεία, καθώς και τα πολύ θετικά οικονομικά αποτελέσματά της που την καθιστούν μια από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες της αγοράς.

Τέλος, τα στελέχη των πωλήσεων του Εταιρικού Δικτύου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο σεμινάριο με θέμα «Αναπτύξτε τους ανθρώπους σας σε περίοδο κρίσης». Η διήμερη συνάντηση  έκλεισε  με  δείπνο στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά, παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου κου Ι. Χατζηιωσήφ και στελεχών των Διευθύνσεων της Εταιρείας.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας