Διαμεσολαβούντες

Με επίκεντρο τις Πράξεις 30 και 31 η συνάντηση της Ασφαλιστικής Συνεργασίας

Μία ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων επί όλων των θεμάτων που αφορούν τον Κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ήταν η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών που συγκροτούν τον Επιμελητηριακό Συνδυασμό «Ασφαλιστική Συνεργασία», που έγινε στις 18/2/2014.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Τιτάνια και παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι διαμεσολαβητές που αποτελούν το Συνδυασμό της  «Ασφαλιστικής Συνεργασίας».

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τον επικεφαλής του Συνδυασμού Κωνσταντίνο Λάμπρου και τον εκλεγμένο Σύμβουλο Κλήμη Δημαρχιάδη για την Επιμελητηριακή δραστηριότητα, στη χρονιά που πέρασε, και στη συνέχεια υπήρξε ανταλλαγή απόψεων επί όλων των θεμάτων που αφορούν τον Κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Η συζήτηση εστιάστηκε, όπως ήταν φυσικό,  στα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την επιβολή των πρόσφατων Εκτελεστικών Πράξεων του Διοικητή της ΤτΕ 30 & 31.

Προτάθηκαν και εξετάστηκαν δυνατότητες νέων μορφών συνεργασίας, για αντιμετώπιση των καινούργιων δυσκολιών, που θα μπορούσαν να δρομολογηθούν κατ’ αρχάς, με την συμμετοχή των μελών του Συνδυασμού και απεφασίσθη να πυκνώσουν οι συναντήσεις των μελών στον τρέχοντα χρόνο, για αντιμετώπιση της  νέας κατάστασης. 

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίττας με τυχερό της χρονιάς τον Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο.

 Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ασφαλιστικής Συνεργασίας Γιάννης Δρούλιας.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας