Διεθνή

Η Generali υποστηρίζει κλινικές δοκιμές…

Ο Όμιλος Generali και ο ερευνητικός οργανισμός Associazione Revert Onlus ξεκίνησαν τριετή συνεργασία για την υποστήριξη κλινικής δοκιμής που αφορά την κυτταρική θεραπεία για την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση.

Ο στόχος της συνεργασίας είναι να μπορέσει η ομάδα Revert να ολοκληρώσει τις δοκιμές έως το ερχόμενο φθινόπωρο και στη συνέχεια να τις επεκτείνει και σε άλλες νευρολογικές και νευροεκφυλιστικές ασθένειες.

Η έρευνα και η μελέτη στον τομέα των βλαστικών κυττάρων είναι σημαντικές ανακαλύψεις και διεξάγονται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, χρησιμοποιώντας κύτταρα που παράγονται σύμφωνα με τη διαδικασία GMP και με την ιταλική πιστοποίηση AIFA.

Ο M. Greco, Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου Generali, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε ένα επιστημονικό έργο ιταλικής αριστείας, πάνω σε μία από τις σημαντικότερες ιατρικές και κοινωνικές προκλήσεις. Πιστεύουμε ότι αυτή η έρευνα μπορεί να συμβάλει σημαντικά στον εντοπισμό μιας θεραπείας για τις νευροεκφυλιστικές ασθένειες, βελτιώνοντας την κοινωνία στην οποία ζούμε».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας