Εταιρείες

Η AIG χορηγός του IT Directors Forum 2015

Η AIG ήταν χορηγός του 10ου Συνεδρίου «IT Directors Forum  2015» που πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2015 από την Boussias Conferences, με στόχο την ανάδειξη νέων ιδεών και καινοτομιών που στοχεύουν στην διαμόρφωση και βελτίωση ΙΤ στρατηγικών στις επιχειρήσεις.

Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλητές από διάφορους κλάδους του επιχειρηματικού κόσμου. Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο κ. Κώστας Βούλγαρης, Financial Lines Manager της AIG στην Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρο.

Στη διάρκεια της ομιλίας του με θέμα «Η Διαδικτυακή Ασφάλεια στη Πράξη» ο κ. Βούλγαρης έκανε λόγο για τη σημασία και τη βαρύτητα των ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων, τονίζοντας τις αρνητικές συνέπειες που μπορούν να επιφέρουν σε μια εταιρεία. Παράλληλα, μίλησε για τις λύσεις που παρέχει το CyberEdge, το πρόγραμμα ασφάλισης έναντι ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων της AIG, αναλύοντας τις καλύψεις και τις παροχές του καθώς και τον ουσιώδη τρόπο με τον οποίο η AIG μπορεί να βοηθήσει την ασφαλισμένη εταιρία σε περίπτωση ζημιάς.

Ο κύριος Βούλγαρης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Το IT Directors Forum έχει εξελιχθεί σε έναν  σημαντικό θεσμό με στόχο την προβολή νέων πρωτοβουλιών και πρακτικών ώστε να υπάρχει βελτίωση στη διαμόρφωση και στο σχεδιασμό της ΙΤ στρατηγικής κάθε εταιρείας. Σημαντικό εργαλείο σε αυτή τη στρατηγική είναι και η ασφάλεια έναντι των ηλεκτρονικών και διαδικτυακών απειλών. Μπορεί κάποτε το συγκεκριμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα να φάνταζε ως μια πολυτέλεια, πλέον όμως είναι απαραίτητο για την προστασία της λειτουργίας, του ισολογισμού και της φήμης των επιχειρήσεων».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας