Εταιρείες

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική επιβραβεύει «διπλά» τους Συνεργάτες της

Ταξίδι διπλού προορισμού, διπλής επιβράβευσης σε Βαρσοβία και Κρακοβία σχεδίασε και υλοποίησε η ΑΤΕ Ασφαλιστική για τους καλύτερους Συνεργάτες της, που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του σχετικού 4μηνου διαγωνισμού Πωλήσεων.

Ειδικότερα, η ΑΤΕ Ασφαλιστική επιβράβευσε την αύξηση του χαρτοφυλακίου νέων εργασιών χαρίζοντας στους επιτυχόντες Συνεργάτες της, στις δύο πόλεις-ορόσημα της Πολωνίας ένα μοναδικό ταξίδι 5 ημερών, που μεταξύ άλλων περιλάμβανε:

  • Περιήγηση στη Βαρσοβία, τη δυναμική πρωτεύουσα της Πολωνίας, με την εκλεπτυσμένη Παλιά Πόλη, το παλιό κέντρο που έχει ανακηρυχτεί μνημείο της Unesco, το μοντέρνο κομμάτι της πόλης με τα αμέτρητα καταστήματα, χώρους τέχνης, εξαιρετικά εστιατόρια, καφετέριες και ατελιέ καλλιτεχνών, την εντυπωσιακή Royal Route με τα υπέροχα παλάτια της και ξενάγηση στο Wilanow Palace τη θερινή κατοικία του Βασιλιά Jan III Sobiesky.
  • Επίσκεψη στο Άουσβιτς, ένα από τα πιο ζωντανά μνημεία και μοναδικό μάθημα ιστορίας.
  • Ξενάγηση στην ωραιότερη πόλη της Πολωνίας την Κρακοβία, μια πόλη κόσμημα, με “τόνους” τέχνης, με θησαυρούς γοτθικής και αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, με τη μεγαλύτερη μεσαιωνική πλατεία της Ευρώπης και την Παλιά Πόλη και το κάστρο της Βαβέλ που συγκαταλέγονται και αυτά στα μνημεία της Unesco.

Την ευθύνη της διοργάνωσης του ταξιδιού είχαν οι Διευθυντές των δικτύων Πωλήσεων κ.κ. Α. Παπαδόπουλος και Ι. Παπουτσάς, οι οποίοι μεταξύ άλλων φρόντισαν για το εξαιρετικό κλίμα που επικράτησε μεταξύ των συμμετεχόντων.

Το ταξίδι τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Διευθυντής της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, κος Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, καθώς και ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας κος Ευστάθιος Τσαούσης. Μάλιστα, το ταξίδι σε Βαρσοβία και Κρακοβία αποτέλεσε σημαντική ευκαιρία για τους Συνεργάτες να ενημερωθούν τόσο από τον κο Ι. Χατζηιωσήφ όσο και από τον κο Ε. Τσαούση για τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης που έχουν δημιουργηθεί για την ΑΤΕ Ασφαλιστική, ως μέλος του ομίλου ERGO – Munich Re.

Απευθυνόμενος στους Συνεργάτες της εταιρείας ο κος Ε. Τσαούσης τόνισε: «Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, ως μέλος του Ομίλου της ERGO, έχει περάσει σε μια νέα εποχή σταθερότητας, κύρους, τεχνογνωσίας και ανταγωνιστικότητας, που εγγυάται το όνομα μιας παγκόσμιας ασφαλιστικής δύναμης. Ήδη, εργαζόμαστε εντατικά, ώστε στο επόμενο διάστημα να έχουμε τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας, στο πλαίσιο αμοιβαίου οφέλους. Παράλληλα, με βάση το ανθρώπινο πρόσωπο που αποτελεί διαχρονικό στοιχείο της ταυτότητας της εταιρείας, συνεχίζουμε πάντα να δημιουργούμε αξία, να είμαστε δίπλα στους πελάτες και στους Συνεργάτες μας, επενδύοντας στην προσωπική επαφή με τον καθένα για την περαιτέρω ανάπτυξη της επαγγελματικής μας σχέσης».

Κατά την επιστροφή στην Αθήνα, οι μοναδικές εμπειρίες και θετικές εντυπώσεις του ταξιδιού έδωσαν τη σκυτάλη, στο τρέχοντα διαγωνισμό πωλήσεων (sales rally) που ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2016 και επιβραβεύει τους επιτυχόντες Συνεργάτες σε ένα ταξίδι εμπειριών με προορισμό την μαγευτική Ελβετία.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας