Βιβλιοπαρουσιάσεις

Ευτυχώς δεν είμαι τέλειος!

Brene Brown

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το βιβλίο αυτό παραμένει εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από την έκδοσή του μέχρι σήμερα, μέσα στα 10 πρώτα μπεστ σέλερ στην κατηγορία του στο Amazon.
Έχει να κάνει με ένα ταξίδι ζωής προς τον αυθεντικό μας εαυτό και πώς αυτό που αληθινά είμαστε μπορεί να πάρει την αγάπη και την αποδοχή των άλλων, χωρίς να αναγκαζόμαστε να παίζουμε ρόλους ή να φοράμε μάσκες, για να αποκτήσουμε αυτά τα πολύτιμα για όλους μας συναισθήματα.

Καταπιάνεται με “ζόρικες” καταστάσεις, όπως η ντροπή, η ενοχή, ο φόβος, η τελειομανία, η αίσθηση της ανεπάρκειας, και μας οδηγεί με συγκεκριμένους τρόπους στο πώς να τα αφήσουμε πίσω μας και, ελεύθεροι από τους εγκλωβισμούς που μας δημιουργούν, να απολαύσουμε τη ζωή που αληθινά αξίζουμε.

Μέσα στις σελίδες του, ανακαλύπτουμε τους τρόπους που κρατάμε τον εαυτό μας πίσω από τα θέλω του και πώς βγάζουμε αυτά τα εμπόδια, ώστε να τα ζήσουμε. Επίσης, βρίσκουμε συγκεκριμένους τρόπους και απλά βήματα για να αγκαλιάσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να αναγνωρίσουμε την αξία μας, να βιώσουμε τη χαρά στην καθημερινότητά μας και να ζήσουμε με όλη μας την ψυχή!

Διαβάζοντας το βιβλίο, έχουμε την αίσθηση ότι συζητάμε με έναν καλό και σοφό φίλο, που μοιράζεται μαζί μας απλόχερα κατανόηση, γνώση και πολύτιμες συμβουλές. Μας δίνει συγκεκριμένα, απλά και εύχρηστα εργαλεία, που μας βοηθούν να περάσουμε από το “Τι θα σκεφτούν οι άλλοι” στο “Αγαπάω αυτό που είμαι”.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Θα το βρείτε και στο βιβλιοπωλείο Financial Forum, Αγίου Κων/νου 43 Μαρούσι
Τηλ.: 210 – 61.27.502, Fax: 210 – 61.27.719, e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας