Διαμεσολαβούντες

Ενθουσιασμένη από τη συμμετοχή της στο ετήσιο συνέδριο του MDRT η ελληνική αποστολή

35 ασφαλιστικοί σύμβουλοι από την Ελλάδα παρακολούθησαν το φετινό παγκόσμιο συνέδριο του Οργανισμού Million Dollar Round Table (MDRT) στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α. (9-12 Ιουνίου).

«Βρισκόμαστε σε μια περίοδο κρίσης, η οποία δεν δείχνει σημάδια ύφεσης ακόμη. Σε αυτή την περίοδο η προσπάθεια όλων τ ων επαγγελματιών ασφαλιστικών συμβούλων είναι προς την κατεύθυνση δημιουργίας κλίματος εμπιστοσύνης με τους πελάτες και προσωπικής βελτίωσης και ανάπτυξης για τους ίδιους», επισημαίνει ο κ. Δημοσθένης Συκοβάρης, MDRT, Acs, Πρόεδρος Επιτροπής Μελών MDRT Ελλάδας 2011-13.

Αναφερόμενος ειδικότερα στο συνέδριο σημειώνει: 
«Ήταν μια φανταστική εβδομάδα, σε ένα τεράστιο συνεδριακό κέντρο, στο κέντρο της Philadelphia, κατάμεστο από περισσότερους από 8.000 ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς συμβούλους από όλο τον κόσμο. Στο συνέδριο παρουσιάσθηκαν εκατοντάδες  ομιλίες από μερικούς από τους πιο καταξιωμένους ομιλητές μέλη του MDRT αλλά και  διάσημους οικονομολόγους , γιατρούς και δημοσιογράφους,  που έδωσαν τις δικές τους απόψεις για τη χρησιμότητα του ασφαλιστικού θεσμού. Ακόμη, στα ειδικά σεμινάρια δόθηκαν απαντήσεις και νέες ιδέες για όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους, ενώ παράλληλα μέσω των συνεχώς βελτιούμενων διαδραστικών συνεδριών υπήρχε άμεση επαφή με τους κορυφαίους ομιλητές για επίλυση αποριών και ανταλλαγή ιδεών στα πλαίσια της φιλοσοφίας του MDRT. Μεγάλη έκπληξη και ενθουσιασμό προκάλεσε στους συμμετέχοντες η καθημερινή ανασκόπηση όλων των ομιλιών του Βασικού μέρους του Συνεδρίου, με τη δημιουργία και εναλλαγή εικόνων σε καμβά με άμμο, που περνούσαν στο κοινό τα κύρια μηνύματα του Συνεδρίου, αποδεικνύοντας το ρητό “Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις”».

Το Συνέδριο παρακολούθησαν, ως εκλεκτοί προσκεκλημένοι, και  υψηλόβαθμα στελέχη που συνόδευαν τους ασφαλιστές για λογαριασμό Ελληνικών Ασφαλιστικών Εταιρειών, «που επιδεικνύουν έμπρακτα την πίστη τους στα οφέλη που δίνει η συμμετοχή στο MDRT», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Συκοβάρης. 

Στη Φιλαδέλφεια βρέθηκαν, επίσης, 15 ασφαλιστικοί σύμβουλοι από την Κύπρο, που παρόλη την πρόσφατη μεγάλη περιπέτεια που περνάνε, συνεχίζουν να επενδύουν στην εκπαίδευση μέσω της συμμετοχής τους στο MDRT. Τα μέλη της Ελληνικής αποστολής φωτογραφήθηκαν μαζί τους, αποδεικνύοντας και με αυτόν τον τρόπο ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα!

Να σημειωθεί ότι τα μέλη του MDRT επιτυγχάνουν κάθε χρόνο υψηλά παραγωγικά και ποιοτικά αποτελέσματα, ώστε να αποκτούν το δικαίωμα να συμμετέχουν στον Οργανισμό, κάτι που δείχνει τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία τους. Χαρακτηρίζονται δε από υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, ήθος και αυστηρό κώδικα επαγγελματικής δεοντολογίας, στοχεύοντας στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών τους. 

Τα παραγωγικά κριτήρια για το 2014 για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη του MDRT αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού: www.mdrt.org/membership/membershipRequirements.asp
Επίσης πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τα μέλη της Επιτροπής Επικοινωνίας Ελλάδας και στο email:  [email protected]

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας